Size daha iyi hizmet verebilmek amacıyla kişisel verilerinizi mevzuata uygun olarak Çerezler aracılığıyla kaydedip işliyoruz. Ayrıntılı bilgiye Çerez Politikası ’ndan ulaşabilirsiniz.

VALORANT 4. BÖLÜM 1. KISIM YENİLİKLERİ

Valorant için beklenen 4. Bölüm 1. Kısım güncellemesi yayınlandı. Güncellemeyle beraber oyuna yeni bir ajan, yepyeni Savaş Bileti ve kaplama setinin yanı sıra 4.0 Yaması ile beraber birçok yenilik eklendi.

%2 bonus fırsatıyla Valorant Point (VP) satın al >>


4.Bölüm 1. Kısım güncellemesiyle Valorant’a gelen yenilikler şu şekilde;

4. Bölüm 1. Kısım Savaş Bileti'ne neler var?

Valorant Savaş Bileti alan oyuncular silah kostümleri, spreyler, ikonlar ve arka planlara sahip olabiliyor. Yeni güncellemeyle yayınlanan Savaş Bileti’ni satın alıp bu içeriklere sahip olabilirsiniz.

    4. Bölüm 1. Kısım Savaş Bilet’ine sahip olduktan sonra elde edeceğiniz ödüller şu şekilde;

    • Üç farklı silah kaplaması paketi; Ebruli ve 3. Kısım'a özel Hızlı ve Ölümcül Shorty silah kaplamaları
    • Sevgililer Günü Taktikleri oyuncu kartı
    • Robotavuk silah uğuru

    Yeni Ajan: Neon

    Valorant'ın 18. ajanı olarak oyuna eklenen Neon elektrikten alan ajanın yüksek hızda koşma, iki enerji hattından oluşan ve temas eden düşmanlara hasar veren bir koridor yaratma, enerji patlaması yaratarak ölümcül bir gücü açığa çıkartmak gibi yetenekleri bulunuyor. Kadroya dahil olan son ajan hızla ileri atılma yetisi, enerji okları ve ölümcül yıldırımların gücünü odaklayan ulti yeteneğiyle biyoelektrik gücünü kullanmaktan hiç çekinmiyor.

    Yeni robot ajan Neon hakkında detaylara buradan ulaşabilirsiniz.

    Rekabet Modu: 1.Kısım

    Valorant gelişiyor. Ajan ve harita sayısı arttıkça yeni gelen oyuncuların Valorant'ı daha iyi öğrenebilmesi için Derecelide oynamak için ulaşılması gereken bir hesap seviyesi sınırı getirildi. 4.0 Yaması'yla birlikte artık henüz derecelide oynamamış olan hesapların dereceli sıraya girebilmek için en az 20. hesap seviyesine ulaşmış olması gerekiyor.

    20. hesap seviyesine ulaşmamış fakat daha önce dereceli sırada oynamış olanlar ise derecelide oynamaya devam edebilecek.


    Diğer Haberler