Size daha iyi hizmet verebilmek amacıyla kişisel verilerinizi mevzuata uygun olarak Çerezler aracılığıyla kaydedip işliyoruz. Ayrıntılı bilgiye Çerez Politikası ’ndan ulaşabilirsiniz.

2021 YILININ MERAKLA BEKLENEN OYUNLARI


OUTRIDERS

Platformlar: PC, P4, P5, Xbox One, Xbox Series X/S, Stadia

Çıkış Tarihi: 1 Nisan 2021

Polonyalı stüdyo People Can Fly tarafından geliştirilen ve Square Enix tarafından yayınlanan Outriders, rol yapma oyunlarından öğelerle karıştırılmış üçüncü şahıs nişancı oyunudur. Oyunun başlangıcında, oyuncular kendi özel karakterlerini yaratırlar ve dört sınıftan birini seçerler, her biri oyuncuların kullanabileceği benzersiz yeteneklere sahiptir.

1 Nisan’da piyasaya sürülen OUTRIDERS oyununa Steam Cüzdan Kodu satın alarak sahip olabilirsiniz.

Steam Cüzdan Kodu satın al >> 

Resident Evil Village

Platformlar: PS5, Xbox Series X, PC

Çıkış tarihi: 7 Mayıs 2021

Resident Evil Village,  Resident Evil 7'nin devamı niteliğindedir ve ikinci oyunun olaylarından birkaç yıl sonrasında gerçekleşir. Ethan geri döner ve cevapları ararken kendini gizemli bir köyde yeni bir tür tehlikenin içinde bulur. Karavanda tanıdık yüz Chris Redfield'ın ortaya çıktığını görüyoruz ve Ethan'ı bu garip yeni ortama götüren bir olaylar zincirini başlattığı söyleniyor. Chris neden orada ve o arkadaş mı yoksa düşman mı?

Resident Evil Village oyununu Steam’den ön sipariş vererek satın alabilirsiniz.


DEATHLOOP

Platformlar: PS5, PC

Çıkış tarihi: 14 Eylül 2021

DEATHLOOP, "delilik zamanı" olarak tanımlanan gizemli Blackreef Adası'nda aynı günü sonsuza dek tekrar etmeye mahkûm olan iki rakip suikastçı arasında geçiyor. Blackreef’te bir suikastçı olan Colt rolünü üstlendiğiniz bu oyunda sizi tutsak kılan, tekrar eden 24 saatlik zaman döngüsünden kurtulmanın tek yolu adada yer alan sekiz hedefi yok etmektir. Bu döngüyü kırmak için aynı zamanda rakip suikastçı Julianna Blake’ten de kaçmalı ve gün sıfırlanmadan önce sekiz ana hedefi ortadan kaldırarak döngüyü sona erdirmelisiniz. 21 Mayıs'ta çıkması beklenen Deatloop oyununun Eylül ayına ertelendiği geliştirici firma Arkane tarafından resmi olarak duyuruldu.

DEATHLOOP oyununu Steam’den ön sipariş vererek satın alabilirsiniz.


Solar Ash

Platformlar: PS4, PS5, PC

Çıkış tarihi: Haziran 2021

Solar Ash, yönetmen Alx Preston ve 2016'nın ödüllü oyunu Hyper Light Drifter yaratıcılarının stüdyosu Heart Machine'in yaptığı ikinci oyundur. Solar Ash, Ultravoid olarak bilinen dev bir kara deliğin içinde yer alır ve sonrasında her şeyi mahveder. Oyunun kahramanı Rei, Voidrunners adı verilen boyutlararası varlıklar ırkına aittir. O, insanüstü çevikliği ve düşmanlarına karşı bir dizi ölümcül sarsıntıyı serbest bırakma gücünü kullanıyor. Rei'nin, çok yıkıcı olmasına neden olan doğaüstü bir yozlaşmayı durdurmak için Ultravoid'e girmesi gerekiyor. Platform oyunlarına ilgisi olan oyunseverler için parlak ve renkli Solar Ash oyunu eşsiz bir 3D platform deneyimi yaşatacak gibi görünüyor.


Little Devil Inside

Platformlar: PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X, Nintendo Switch, PC

Çıkış tarihi: Temmuz 2021

Little Devil Inside, Güney Kore'den NEOSTREAM tarafından yaratılan gerçeküstü ve minimalist bir görünüme sahip büyüleyici, 3 boyutlu bir aksiyon-macera RPG'sidir. Oyuncu, etkileşim kurmak için insanlarla ve yaratıklarla dolu bu çok tanıdık görünen dünyaya atılır. Bir dizi tuhaf canavar keşfetmek ve bunlarla savaşmakla görevlendirildiğiniz 19. Yüzyıl Viktorya dönemine özgü bir dönemde geçiyor.


Mass Effect™ Legendary Edition

Platformlar: PS4, PS5, Xbox One and PC

Çıkış Tarihi: 15 Mayıs 2021

Mass Effect™ Legendary Edition ile çok sevilen Mass Effect üçlemesindeki Commander Shepard efsanesini yeniden yaşamanızı sağlayacak. Mass Effect: Legendary Edition, orijinal Mass Effect üçlemesindeki video oyunlarının bir derlemesi olarak çıkıyor. Mass Effect, Mass Effect 2 ve Mass Effect 3 oyunlarından tek oyunculu temel içerikleri ve promosyon silahlarını, zırhlarını ve paketleri dahil 40’ın üstünde DLC’yi içerecek.

Mass Effect™ Legendary Edition oyununu Steam'den ön sipariş vererek satın alabilirsiniz.


Back 4 Blood

Platformlar: PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X, PC

Çıkış tarihi: 12 Ekim 2021

Oyunun hikayesi, insanlığın çoğunun öldürüldüğü veya enfekte olduğu bir felaket salgını sonrasında geçiyor. "Temizleyiciler" olarak bilinen bir grup gazi, Ridden olarak bilinen parazit bulaşmış korkunç yaratıkları ortadan kaldırarak, dünyadan geri kalanı kurtarmak için bir araya geliyor.

Back 4 Blood oyununu Steam'den ön sipariş vererek satın alabilirsiniz.


Ghostwire: Tokyo

Platformlar: PS5, PC

Çıkış tarihi: Ekim 2021

İnsanlar Tokyo'nun neon ışıklı sokaklarından buharlaşmaya başlayınca, bir şeylerin pek de yolunda olmadığı açıktır. Ghostwire: Tokyo'da Japon folklorundan gelen ruhlar Tokyo'yu kasıp kavururken devasa bir paranormal olay nüfusun% 99'unun aniden yok olmasına neden olur. Oyuncular, ortadan kaybolmaların gizemini çözmek ve şehri kurtarmak için paranormal yeteneklerden yararlanacaklardır.


Stray

Platformlar: PS5, PS4, PC

Çıkış tarihi: Ekim 2021

Hiç küçük bir sokak kedisi olarak oynadığınız bir oyun istediniz mi? Stray, ailesinden yalnız ve kayıp bir sokak kedisinin macerasını anlatıyor. Sevimli kedimiz, siberpunk dünyasını keşfederken, robotlarla dolu unutulmuş bu şehirden kaçmalıdır. Sokak kedisi rolünü üstlendiğiniz bu oyunda göreviniz, yalnızca B12 olarak bilinen küçük bir dronun yardımını alarak bu uzun zamandır unutulmuş şehirden kaçmak için eski bir gizemi çözmek olacak.

Stray oyununu Steam'de istek listenize ekleyerek oyunun çıkış tarihini takip edebilirsiniz.


Sable

Platformlar: Xbox One, Xbox Series X, PC

Çıkış tarihi: 2021

Muhteşem bir sanat tarzı, orijinal bir film müziği ile Sable, şimdiden çok umut verici görünüyor. Sable, bağımsız geliştirici Shedworks'ten, genç kız Sable olarak oynadığınız ve göçebe klanına dönebilmek için uygun bir geçiş töreni maskesi aradığınız bir açık dünya keşif video oyunudur. Oyunda savaş veya belirli bir hikâye yer almıyor. Kum tepelerinin yer aldığı manzarada gezinirken, harabelere tırmanmaya veya yürüyerek yürümeye kadar, bulmacaları çözebilir ve sadece yardımınızı isteyebilecek diğer göçebelerle karşılaşabilirsiniz.

Sable oyununu Steam'de istek listenize ekleyerek oyunun çıkış tarihini takip edebilirsiniz.


Open Roads

Platformlar: PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X, PC

Çıkış tarihi: 2021

Aile sırlarını ortaya çıkarmak için yola çıkan Tess Devine ve annesi Opal ile bir yolculuğa çıkın. Evlerinin tavanına gizlenmiş notları ve mektupları keşfettikten sonra anne-kız, aile geçmişleri hakkında daha fazla bilgi edinmek için eski terk edilmiş aile mülklerini ziyaret etmeye gider. Her bir mülkün sahip olduğu anıları yeniden gözden geçiren Open Roads, Tess ile Opal arasındaki ilişkiyi keşfediyor ve onları "asla unutamayacakları bir geçmiş yolculuğuna" götürüyor. Gone Home ve Tacoma geliştiricisi Fullbright'tan, bu dikkat çekici yeni macera, Keri Russel ve Kaitlyn Dever'in seslendirme yeteneklerine sahip.

Open Roads oyununu Steam'de istek listenize ekleyerek oyunun çıkış tarihini takip edebilirsiniz.


Far Cry 6

Platformlar: PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X, PC

Çıkış tarihi: 2021

Far Cry bir kez daha geri dönüyor. Anton Castillo'nun yönettiği ülke olan Yara'da geçiyor. Donmuş tropikal bir cennet olarak tanımlanan Yara'da, Dani Rojas adında yerel bir Yaran olarak oynayacak ve  ulusu özgürleştirmek için bir gerilla savaşçısı olacaksınız. Yara’da 50 yıldır iktidarda olan Anton Castillo'nun (Giancarlo Esposito'nun canlandırdığı) diktatörlük rejimini devirmek için çıktığınız yolda bir devrime öncülük edin.


Lego Star Wars: The Skywalker Saga

Platformlar: PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X | S, Switch ve PC

Çıkış tarihi: 2021

Lego Star Wars beş yıl sonra geri döndü. Seriyi en son 2016'da The Force Awakens ile görmüştük. Bu oyun çok daha iddialı görünüyor: Skywalker Saga, dokuz Star Wars filminin hepsini Lego haline getiriyor. Lego Star Wars:The Skywalker Saga'nın henüz son bir çıkış tarihi yok, ancak ikbahar 2021’e ertelenen oyunun çıkışı şimdi de yeni bir tarih verilmeden ileriki bir tarihe atılmış durumda.

Lego Star Wars: The Skywalker Saga oyununu Steam'de istek listenize ekleyerek oyunun çıkış tarihini takip edebilirsiniz.


Knockout City™

Platformlar: PC, Switch, PlayStation 4 ve 5 ile Xbox One ve Series X | S

Çıkış tarihi: 21 Mayıs

Knockout City™, fütüristik bir şehirde koturan ve kazanmak için birbirlerine bir şeyler fırlatan takımların yer aldığı bir eğlenceli bir yakartop oyunu. Takım kurun ve rakip takımlarla kapışın. Oldukça renkli ve eğlenceli bir rekabet ortamı sunan Knockout City™ çok oyunculu oyunlara yeni bir bakış açısı getirmeyi hedefliyor. 

Knockout City™ oyununu Steam'de istek listenize ekleyerek oyunun çıkış tarihini takip edebilirsiniz.

Benzer İçerikler