Size daha iyi hizmet verebilmek amacıyla kişisel verilerinizi mevzuata uygun olarak Çerezler aracılığıyla kaydedip işliyoruz. Ayrıntılı bilgiye Çerez Politikası ’ndan ulaşabilirsiniz.

VALORANT'IN YENİ AJANI: NEON

Valorant'ın en son çıkan ajanı Neon ile tanışmış mıydınız? Yetenek seti ve hızıyla dikkat çeken Neon, oyunlarda dengeleri değiştiriyor!

%2 bonus fırsatıyla Valorant Point (VP) satın al >>

Düello'cu Ajan Neon'un tanıtım videosuna buradan erişebilirsiniz.

Valorant'ın 18. ajanı olan Neon'un kör edici hızına yetişmek kolay olmayacak. En yeni Ajan, hız patlamaları, enerji okları ve ölümcül bir yıldırım ışını kullanarak savaş sahnesindeki yerini hızlıca aldı.

Neon'un Yetenekleri:

E - HIGH GEAR INSTANTLY

Artırılmış hız için Neon'un gücünü şarj edin. Şarj edildiğinde tetiklenen elektrikli kaydırak her iki öldürmede bir sıfırlanır.

Q- RELAY/BOLT

Bir kere seken enerji oku fırlatın. Ok bir yüzeye çarptığında zemini sarsıcı bir patlama ile elektriklendirir.

C - FAST LANE

Kısa bir mesafe boyunca uzanan veya bir yüzeye çarpana kadar ileri doğru uzanan iki enerji hattı çıkarır. Bu hatlar, görüşü engelleyen ve içlerinden geçen düşmanlara zarar veren statik elektrik duvarlarına dönüşür.

X - OVERDRIVE

Neon’un ultisi olan bu yetenek kısa bir süre için Neon'un tam gücünü ve hızını açığa çıkartır. Her öldürmede süre sıfırlanan bu yetenek ile tüm gücünü, hareket ederken isabetliliği yüksek olan ölümcül bir ışın saldırısına dönüştürür.

Diğer Haberler