Size daha iyi hizmet verebilmek amacıyla kişisel verilerinizi mevzuata uygun olarak Çerezler aracılığıyla kaydedip işliyoruz. Ayrıntılı bilgiye Çerez Politikası ’ndan ulaşabilirsiniz.

GOD OF WAR PC'YE GELİYOR!

Sony’nin PlayStation’da efsane haline gelmiş oyunu God of War bilgisayara geliyor. Steam’de listelenen oyunun fiyatı da şimdiden belirlenmiş durumda.

2013 yılında çıkan God of War: Ascension’ından sonra oyunun hikayesi Yunan mitolojisi odaklı olmaktan çıkmış ve 2018’de çıkan God of War ile İskandinav mitolojisine odaklanılmıştı. Sony’nin sadece PlayStation’a özel çıkardığı oyun geleneği God of War (2018) ile de devam etmişti.


Fakat son dönemlerde Sony, PlayStation’a özel oyunları yavaş yavaş bilgisayara getirmeye başlamıştı. Sony’nin bu kararından sonra gözler God of War’un ne zaman PC’ye geleceğine çevrilmişti ve beklenen oldu.

God of War şu an Steam’de ön siparişe açılmış durumda. Ön sipariş fiyatı 329 TL olarak belirlenmiş oyun, 14 Ocak 2022 tarihinde erişime açılacak.

God of War’un Steam sayfasına buradan ulaşabilirsiniz.

Steam Cüzdan Kodu satın al >>

Steam’de ön siparişe açılan God of War’un sistem gereksinimleri açıklanmış değil fakat oyunu bilgisayarda oynayacak oyuncular için gerekli depolama alanı açıklandı. God of War’un Steam sayfasında belirtilene göre oyunu bilgisayarda oynayabilmek için en az 80 GB boş alana sahip olmak gerekiyor.

God of War’un Steam sayfasında verilen bilgilerden bir diğeri ise oyunun klavye ve mouse destekleyecek olması. Ayrıca, oyunda 4K desteği olacak ve gelişmiş grafikler oyunculara sunulacak.


Diğer Haberler