Size daha iyi hizmet verebilmek amacıyla kişisel verilerinizi mevzuata uygun olarak Çerezler aracılığıyla kaydedip işliyoruz. Ayrıntılı bilgiye Çerez Politikası ’ndan ulaşabilirsiniz.

WW3 REDLINE OPERASYONU BAŞLADI!

WW3'ün ilk sezonu Redline Operasyonu adıyla başladı! Savaş Bileti iki farklı paket olarak oyuna eklendi. 

Redline Operasyonu Savaş Bileti sayesinde World War 3'teki özel ödüllerine ulaşabilirsiniz. Operatörler, silahlar ve savaş destekleri için özelleştirme seçenekleri gibi ücretsiz ve premium ödüllerin kilidini açmak için mücadeleleri tamamlamanız gerekmektedir. 

Klasik Savaş Bileti; 50'den fazla Savaş Bileti ödülünü hediye ederken; Premium Savaş Bileti 50'den fazla Savaş Bileti ödülü ve 10. kademeye kadar tüm ödülleri hediye ediyor. 

Redline Operasyonu Savaş Bileti'ne oyun içerisinden WW3 UNC ile sahip olabilirsiniz. WW3 UNC satın al >>

WW3 hakkında detaylı bilgilere buradaki içeriğimizden ulaşabilirsiniz.

WW3'ün resmi sitesini buradan ziyaret edebilir ve oyunu bilgisayarınıza indirerek oynamaya başlayabilirsiniz!


Redline Operasyonu'nda neler var?

Küresel gerginlik tırmanırken Çin ve Güney Kore ordusu savaşa hazırlanıyor. World War 3'ün ilk sezonluk içerik güncellemesi Redline Operasyonu ile 2 yeni harita, birçok silah, araç ve savaş desteği oyuna eklendi. 

İki Yeni Harita!

Çin ve Moğolistan topraklarının bir kısmını kaplayan dünyanın en büyük 6. çölü olan Gobi Çölü harita olarak Redline Operasyonu ile birlikte oyuna eklendi. Kuru ve serin iklimi nedeniyle kavurucu sıcaklardan -40 °C'ye varan dondurucu soğuklara kadar geçişlerin mevcut olduğu haritada hayatta kalmak gerçekten çok zor olarak! Gobi'nin acımasız iklimi askerlerin olumsuz etkileyecek. 

Kore Yarımadası (Tarafsız Bölge) Haritası'nda ise, 1953 yılında Kore Savaşı'nı bitiren Ateşkes Antlaşmasının ardından kurulan Kore Tarafsız Bölgesi (Kore Yarımadası) harita olarak oyuna eklendi. İki tarafı okyanusla sarılı bu sınır hattı 250 km uzunluğunda ve Kuzey ile Güney Kore'yi birbirinden ayırır. Sınırın iki tarafı da askerler, dikenli teller, mayınlar, ağır silahlar ve diğer caydırıcı yöntemlerle korunmaktadır. Kore Yarımadası Haritasında da hayatta kalmak çok zor!

Yeni Operatör Teçhizatı!

ÇHKOKK: Çin Halk Kurtuluş Ordusu Kara Kuvvetleri, ÇHKO'nun kara gücüdür. Çin silahlı kuvvetlerinin gelmiş geçmiş en büyük ve en eski kara kuvvetidir. Ayrıca dünyadaki en büyük askeri güçlerden birisidir. Bir milyona yakın aktif personeli bulunmaktadır.

KC 707. ÖHT: "Beyaz Kaplanlar" olarak da tanınan 707. Özel Harekât Timi, 1980'lerde Kore Cumhuriyeti'nde kurulmuş seçkin bir terörle mücadele özel kuvvet birimidir. Doğrudan müdahale uzmanı bu birim, Güney Kore'nin teröre karşı mücadelesindeki ana birimidir.

Diğer Haberler