Size daha iyi hizmet verebilmek amacıyla kişisel verilerinizi mevzuata uygun olarak Çerezler aracılığıyla kaydedip işliyoruz. Ayrıntılı bilgiye Çerez Politikası ’ndan ulaşabilirsiniz.

RIOT GAMES'TEN YENİ BİR MMO OYUNU GELİYOR

Popüler MOBA oyunu League of Legends’ın geliştiricisi Riot Games, çıkaracağı yeni oyun için geliştirici aramaya başladı. Riot Games çatısı altında olacak yeni oyun MMO türünde olacak. Konu hakkında resmi açıklama Riot Games’in internet sitesi üzerinden yapıldı. MMO türünde yeni bir oyun geliştireceklerini duyuran Riot Games, bu oyun için ihtiyaç duyulan takımı toplamaya başladıklarını açıkladı.

Konuyla ilgili olarak League of Legends’ın eğlence yöneticisi yardımcısı Greg Street’in attığı tweet şu şekilde: “Riot’taki son işim, ihtiyacımız olan lig evrenini geliştirmeye yardımcı olmak oldu! Yeni işim, çoğunuzun ve birçok Riot'çunun bizden yaratmamızı istediği büyük (bazıları devasa da diyebilir) bir oyun geliştirmek.”


Riot Games’in çıkaracağı MMO türündeki oyun nasıl olacak henüz bilinmiyor fakat MMORPG oyunu için iş ilanlarının günden güne artacağını açıklayan şirket ufak bir ipucunda bulunuyor. MMORPG türü oyun nedir merak ediyorsanız bu yazımızda detaylı bilgiye ulaşabilirsiniz.

Oyun hakkında detaylı bilgi paylaşmayan Riot Games, iş ilanlarının günden güne artacağını ve devasa bir oyun geliştireceklerini açıkladı. Yeni oyunla beraber güçlü bir hikaye altyapısına sahip olan Runeterra evreni genişleyecek gibi gözüküyor. 

Diğer Haberler