Size daha iyi hizmet verebilmek amacıyla kişisel verilerinizi mevzuata uygun olarak Çerezler aracılığıyla kaydedip işliyoruz. Ayrıntılı bilgiye Çerez Politikası ’ndan ulaşabilirsiniz.

VALORANT'IN YENİ SEZONU SPIKE GİBİ BAŞLADI!

Valorant Bölüm 2'nin merakla beklenen ikinci kısmı 2 Mart Salı günü başladı. Valorant 2. Bölüm 2. Kısım, birçok yenilikle beraber birkaç yeni güncelleme ve değişiklik getirdi. Valorant 2. Bölüm 2. Kısım, bol miktarda silah kozmetikleri, oyuncu kartları vb. içeren bir Valorant Battle Pass'in yanı sıra yepyeni bir ajanla da karşınızda.


Valorant 2. Bölüm 2. Kısım'da neler var?

  • YENİ AJAN: ASTRA

Valorant’ın yeni temsilcisi Ganalı ajan Astra ile kozmosun enerjisini kullanabilirsiniz. Düşmanlarınızı tuzağa düşürmek, sarsmak ve dumanlamak için yıldızları yönetebilirsiniz. Astra, karşılaştıkları herhangi bir duruma veya senaryoya uyum sağlamak isteyen oyuncular için mükemmel bir ajandır. Astra'nın Q, E, C ve X yetenekleri ile kozmosun gücünü sonuna kadar kullanabilirsiniz.

  • SİLAH  KAPLAMASI PAKETİ: ASİL // 2.0

Asil // 2.0, yeni silah çeşitleriyle daha fazla aksiyon vadediyor. Bu paket ile mor, altın, siyah ve beyaz renklerle oyununuzu şenlendirebilirsiniz. Phantom, Odin, Frenzy, Bucky ve karambit tarzındaki yeni yakın dövüş silahı Asil // 2.0 seti ile özel bir uğura, oyuncu kartına ve yakın dövüş silahına ücretsiz sahip olabilirsiniz.

  • 2. KISIM VALORANT SAVAŞ BİLETİ

2. Kısım sırasında Valorant oynayarak XP kazanın ve koleksiyonunuz için kozmetik öğelerin kilidini açma yolunda Valorant Battle Pass ile ilerleyin.

Daha fazla kozmetik, silah kaplaması ve daha birçok içeriği kazanmak için 2. Kısım Seçkin Valorant Savaş Bileti'ni satın alabilirsiniz.

2. Bölüm 2. Kısım Valorant Battle Pass (Savaş Bileti) Nedir?

Valorant'taki Savaş Bileti (Battle Pass), oyuncuların aynı şekilde ilerleyerek elde edebilecekleri bir dizi kozmetik eşyaya erişim sunar. 10 perdede 50 aşamadan oluşan Valorant Savaş Bileti'nde oyuncular, belirli sayıda ücretsiz ödül (yeşil gradyan ile işaretlenmiştir) ve seçkin (premium) ödüller (kırmızı gradyan ile işaretlenmiştir) kazanabilir.

Her oyuncuya Valorant Battle Pass'in ücretsiz bir sürümüne erişim verilir ve "ücretsiz" olarak etiketlenen ödülleri kazanabilir. Savaş Bileti'nin "Seçkin" sürümünü satın aldığınızda onlarca farklı ödüle sahip olabilirsiniz.

Valorant 2. Bölüm 2. Kısım Seçkin Savaş Bileti maliyeti nedir?

Seçkin Valorant Savaş Bileti 1.000 Valorant VP’dir!

%2 bonus fırsatıyla Valorant Point (VP) satın al >>

Seçkin Savaş Bileti'ne neler dahildir?

Seçkin Valorant Savaş Bileti; yeni silah görünümleri, oyuncu kartları, silah arkadaşları, spreyler ve unvanlar dahil olmak üzere düzinelerce kozmetik öğe içeren yeni bir savaş geçişi sunuyorAşağıdaki gibi üç silah koleksiyonu mevcuttur:

  • Cavalier Görünümleri
  • Polyfrog Derileri
  • Prizma III

2. Bölüm 2. Kısım'daki yeniliklerle beraber Valorant 2.04 Yama Notları da yayınlandı. Bu yama dereceli oyunda, daha düşük dereceli oyuncuların daha geniş bir arkadaş yelpazesiyle oynayabilmesine olanak sağlıyor. Dolayısıyla, rütbeler artık oyun içinde veya maçtan önce gösterilmeyecek. Tüm detaylar için Valorant 2.04 Yama Notları içeriğimizi inceleyebilirsiniz.

Valorant 2. Bölüm 2. Kısım ne zaman bitiyor?

Bu konuda henüz resmi bir açıklama duyurulmadı fakat bir önceki dönemlere bakılarak bir tahmin yürütülebilir. Diğer sezonların yaklaşık olarak 8 hafta sürdüğü göz önüne alınırsa 2. Bölüm 2. Kısım için beklenen bitiş tarihi Nisan sonu olacaktır.

Diğer Haberler