Size daha iyi hizmet verebilmek amacıyla kişisel verilerinizi mevzuata uygun olarak Çerezler aracılığıyla kaydedip işliyoruz. Ayrıntılı bilgiye Çerez Politikası ’ndan ulaşabilirsiniz.

TEAMFIGHT TACTICS (TAKTİK SAVAŞLARI) MOBILE GELİYOR!

TFT oyuncularının büyük bir ilgiyle beklediği Taktik Savaşları Mobil, Mart ayında geliyor!

2019 yılının ortasında çıkan, LoL temasını bozmadan geliştirilen ve LoL şampiyonları ile oynanan satranç benzeri oyun TFT, şimdiden büyük bir hayran kitlesi yaratmış durumda. Hal böyle olunca, oyunun mobil versiyonunu yayınlama kararı alan Riot Games, resmi açıklamayı yaptı ve Taktik Savaşları'nın mobil platformlarda yayınlanma tarihini Mart 2020 olarak belirtti. 

iOS ve Android platformlarına çıkacak olan Taktik Savaşları Mobil için ön kayıt yaptırılabiliyor.


Taktik Savaşları nedir?

Otomatik savaşa dayalı PVP strateji oyunu Taktik Savaşları, LoL'cülerin en sevdikleri şampiyonlardan takım oluşturup stratejik hamleler ile karşı takıma üstünlük sağlamasına dayanıyor.

LoL şampiyonları arasından savaşacak bir takım oluşturarak rakibi alt etmeye ve kalan son oyuncu olmayı hedefleyen oyuna birkaç ay önce dereceli sistemi de geldi. Eşleştirme sistemi sayesinde, rekabet deneyimi sunan; sürekli güncelleme alan, sonsuz stratejik oynanışa sahip olan TFT oyuncular ve yayıncılar tarafından çok sevildi. Bu sebeple oyunculara çapraz platform desteği sunmak isteyen Riot, oyunun mobil versiyonunu geliştirme kararı aldı. Böylece PC, Mac ve mobil oyuncuları aynı anda TFT oynayabilecek. 

Taktik Savaşları İçin En İyi 4 Kompozisyon >>

Diğer Haberler