Size daha iyi hizmet verebilmek amacıyla kişisel verilerinizi mevzuata uygun olarak Çerezler aracılığıyla kaydedip işliyoruz. Ayrıntılı bilgiye Çerez Politikası ’ndan ulaşabilirsiniz.

STARFIELD NE ZAMAN ÇIKACAK?

Bethesda’nın heyecanla beklenen yeni oyunu Starfield, çıkış yaptığı gün Xbox Game Passkütüphanesine eklenecek. Fakat oyunun henüz ne zaman çıkacağı bilinmiyor.

Önceki günlerde oyuncuları oldukça heyecanlandıran Microsoft’un Bethesda’yı satın almasının ardından tüm gözler Game Pass’e eklenecek oyunlardaydı. Bu haberle beraber Bethesda’dan yapılan duyuru ile aralarında Starfield’ın da yer aldığı birçok oyunun Xbox Game Pass’e ekleneceği kesinlik kazandı. 

Bethesda Starfield'ı bir sır gibi gizli tutuyor!

Geçtiğimiz günlerde birçok ekran görüntüsü internette yayınlanan oyun hakkında hala net bir bilgi bulunmuyor. Bethesda bu oyunu tabir-i caizse sır gibi saklıyor. 2020 yılında herhangi bir açıklama yapılmayan oyun çok büyük ihtimalle 2021'de çıkacak. Eğer bazı olumsuz durumlar oluşursa oyunun çıkışı Elder Scrolls 6 ile birlikte 2022'ye de kalabilir gibi gözüküyor.

Fallout, Elder Scrolls gibi oyunlar ile başarısını kanıtlamış olan Bethesda, Starfeild ile uzay temalı bir macera oyunuyla oyuncuların karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Merakla beklenen oyun için Bethesda yapımcılarından Todd Howard’a yöneltilen’ Starfeild, Elder Scrolls ya da Fallout gibi mi?’ olacak sorusana Howard şu yanıtı verdi: “Bu soruya evet ya da hayır şeklinde bir cevap vermek istemiyorum. Çünkü bu soru sizin için ya da oyunu oynayacak insanlar içim tam olarak ne anlama geliyor bilemiyorum. Şunu söyleyebilirim, oyun farklı olacak ama oyunun içinde Bethesda DNA’sı bulunacak.”

Xbox Game Pass satın al >>


Diğer Haberler