Size daha iyi hizmet verebilmek amacıyla kişisel verilerinizi mevzuata uygun olarak Çerezler aracılığıyla kaydedip işliyoruz. Ayrıntılı bilgiye Çerez Politikası ’ndan ulaşabilirsiniz.

PUBG MOBILE GODZILLA VS. KONG ÇIKTI!

En çok oynanan battle royale oyunlarından biri olan ve son zamanlarda dünya çapında 1 milyar indirme eşiğini aşan PUBG Mobile, güncellemeleri ve etkinlikleri ile kitlesinin dikkatini çekmeye devam ediyor. Geçmişte Godzilla: King of the Monsters, Mission Impossible, Metro Exodus ve The Walking Dead ile ortak çalışmalar yapan oyun geliştiricisi, son olarak film endüstrisinin her iki efsanevi canavarının çatışmasına adanmış özel bir etkinlik duyurarak, 25 Mart 2021'de Godzilla vs. Kong ile işbirliğini içeren yeni bir tanıtım videosu yayınlamıştı.

Tanıtım videosuna buradan erişebilirsiniz.

Godzilla vs. Kong işbirliği ile oyunculara, her iki efsaneyle yüz yüze geleceği bir oyun modunun yanı sıra sevimli yeni yoldaşlar ve sandık ödülleri için yeni görünümler de sunulacak.

%2 bonus fırsatıyla PUBG Mobile UC satın al >>


PUBG Mobile Godzilla vs. Kong ne zaman çıktı?

PUBG Mobile Godzilla vs. Kong 1.4 Güncellemesi ile beraber oyunseverler ile buluştu. Pubg Mobile 1.4 Güncellemesi

Battle royale hayranları yeni içeriğin düşmesini sabırsızlıkla bekliyordu. PUBG Mobile Sürüm 1.4: Traverse Güncellemesi, 11 Mayıs'ta yayınlandı ve 19. Sezon ile birlikte PUBG Mobile'ın dünyayı sarsacak bir Monster Verse etkinliği duyurulacak. PUBG Mobile 19. Sezon ne zaman başlayacak?

PUBG Mobile Godzilla vs. Kong'da neler yer alıyor?

Titan Saldırısı adlı yeni mod sunan PUBG Mobile, oyunculara en sevdikleri savaş alanlarında Godzilla ve Kong gibi efsanevi canavarlarla etkileşim kurma fırsatı sunuyor. Titan Saldırısı temasında, canavarlar haritanın farklı yerlerinde farklı zamanlarda görünecek ve yollarına çıkan her şeyi kükreyip ezip geçerken görülecek. Sonuç olarak, oyuncuların bir titanı yakından izlerken dikkatli olmaları gerekiyor. Ek olarak, titanlar yollarında özel kristaller bırakacaklar. Oyuncular, çeşitli işlevlere sahip farklı kristalleri toplayıp silah olarak kullanabilecekler. Yeni Titan Saldırısı temasında keşfedilmeyi bekleyen Apex Cybernetics Tesisleri ve Canavar Yerleşimleri de var.

Etkinlik süresi boyunca, canavalar aşağıdaki tarihlerde ve haritalarda görünecekler.

  • Godzilla Erangle'de: 11 Mayıs - 8 Haziran
  • Sanhok'ta Kong: 15 Mayıs - 8 Haziran
  • Livik'te Mekagodzilla: 20 Mayıs - 8 Haziran

Diğer Haberler