Size daha iyi hizmet verebilmek amacıyla kişisel verilerinizi mevzuata uygun olarak Çerezler aracılığıyla kaydedip işliyoruz. Ayrıntılı bilgiye Çerez Politikası ’ndan ulaşabilirsiniz.

SEVDİKLERİNİZE PERDIGITAL BONUS KODU HEDİYE EDİN!

Perdigital Bonus Kodu ile hediye seçme özgürlüğü Perdigital.com'da...

Perdigital.com ailesi olarak, kullanıcılarımıza özel tasarladığımız Perdigital Bonus Kodu sizi hediye seçme derdinden kurtaracak! Hediye edeceğiniz Perdigital Bonus Kodu ile sevdikleriniz, Perdigital.com'dan almak istedikleri ürünü kendileri seçebilecek.



Bilgisayar Oyunu Tutkunlarına;

Bilgisayar oyunu oynamayı seven yakınlarınıza Perdigital Bonus Kodu hediye edebilir ve Steam Cüzdan Kodu ile Steam'de istedikleri oyunu seçmelerini sağlayabilirsiniz. Ayrıca, Minecraft DungeonsPUBGXbox Game Pass veya Xbox Live Gold sahibi de olabilirler.

Perdigital Bonus Kodu ile League of Legends oynayan arkadaşınız LoL RP, Zula oynayan arkadaşlarınız Zula Altın, Wolfteam'ciler ise Joypara satın alabilir. Metin2 oynayan dostlarınız ise Metin2 EP'nin sahibi olabilir. 

Kısacası Perdigital Bonus Kodu sayesinde, Perdigital.com'da online oyun kategorisindeki tüm ürünleri sevdiklerinize hediye edebilirsiniz.

Mobil Oyun Tutkunlarına;

Perdigital Bonus Kodu'nu bilgisayar oyunu yerine mobil oyun oynamayı seven yakınlarınıza da hediye edebilirsiniz. PUBG Mobile seven arkadaşınıza hediye edeceğiniz Perdigital Bonus Kodu ile Perdigital.com'dan PUBG Mobile UC satın alabilir.

Ayrıca, mobil oyun oynayan yakınlarınız, Perdigital Bonus Kodu ile Google Play Kart veya iTunes Hediye Kartı satın alabilirler.

Sinefillere;

Yerli-yabancı dizi/film izlemeyi seven yakınlarınız, hediye edeceğiniz Perdigital Bonus Kodu ile Perdigital.com'dan
Blu TV Üyelik Paketleri'ne sahip olabilir.

Sporseverlere; 

Futbol, basketbol, dövüş sporları, motor sporları gibi birçok dalda müsabakayı seyretmeyi seven arkadaşlarınıza, S Sport Plus Üyelik hediye edebilirsiniz.

Perdigital Bonus Kodu nedir?

Karşılığı belirli tutarda Perdigital Bonus’a denk gelen promosyon/hediye kodudur.

Perdigital Bonus Kodu nasıl satın alınır?

Perdigital.com'a ÜYE GİRİŞİ yapıp bakiye yükledikten sonra, dilediğiniz tutarda Perdigital Bonus Kodu satın alarak arzu ettiğiniz kişiye gönderebilirsiniz.

Perdigital Bonus Kodu satın al >>

Perdigital Bonus Kodu nasıl teslim edilir? 

Satın aldığınız Perdigital Bonus Kodu, hem sipariş esnasında “Alıcının E-posta Adresi” alanında belittiğiniz e-posta adresine gönderilir hem de size ait Perdigital.com hesabında HESABIM > SİPARİŞLERİM sayfasında gösterilir. Bu nedenle, Perdigital Bonus Kodu hediye etmek istediğiniz kişinin e-posta adresini doğru girdiğinizden emin olmanızı rica ederiz.

Perdigital Bonus Kodu hakkında detaylı bilgi almak için >>

Perdigital Bonus nedir?

Perdigital Bonus, Perdigital.com tarafından belirlenen bir gerekliliği yerine getirmeniz, Perdigital Bonus kazandıran ürünlerden satın almanız veya Perdigital Bonus Kodu kullanmanız halinde Perdigital.com hesabınıza "Bonus" adı altında tanımlanan sadakat puanıdır ve Perdigital.com'da bakiye yerine geçer.

Perdigital Bonus ile hangi ürünler satın alınabilir?

Perdigital Bonus, Perdigital.com'dan yapacağınız, Vodafone TL/paket yüklemeleri, Perdigital Bonus Kodu alımları ve yayıncıya destek dışında kalan tüm alışverişlerde kullanılabilir. Perdigital Bonus, Perdigital.com dışında herhangi bir kurum/kuruluşta kullanılamaz.

Diğer Haberler