Size daha iyi hizmet verebilmek amacıyla kişisel verilerinizi mevzuata uygun olarak Çerezler aracılığıyla kaydedip işliyoruz. Ayrıntılı bilgiye Çerez Politikası ’ndan ulaşabilirsiniz.

LEAGUE OF LEGENDS'IN YENİ ŞAMPİYONU: VIEGO

League of Legends’ın yeni ormancı rolündeki şampiyonu Viego: Mahvolmuş Kral Vadi'ye indi. Viego’nun ismini daha önce Riot Games’in bu yıl çıkması planlanan yeni oyunu Ruined King: A League of Legends Story ile duymuştuk. LoL’e 11.2 yaması ile  gelen yeni şampiyon Viego’nun özelliklerini bu yazımızda derledik.

%2 Perdigital Bonus fırsatıyla LoL RP satın al >>


Pasif-Kralın Hükmü

Katlettiği rakibi bir hortlağa dönüştüren Viego, dönüştürdüğü hortlağa saldırarak katlettiği rakip şampiyonun bedenini geçici olarak ele geçirir. Saldırı esnasında rakibin canının yüzdelik bir kısmına denk gelecek şekilde iyileşen Viego, rakibin ultisi ile kendi ultisini değiştirebilir.

Q-Mahvolmuş Kralın Kılıcı

Saldırılan rakip şampiyonun canının yüzdelik bir kısmına eşdeğer miktarda ek hasar verir. Daha önce yetenek isabet ettirilen rakip şampiyona iki kere saldırıp can çalar.

W-Hortlağın Dirilişi

Yoğunlaşarak ileri doğru atılan Viego, çarptığı ilk rakip şampiyonu sersemletir. Yoğunlaşma esnasında süre arttırıldığında sersemletme süresi de arttırılır.

E-Ecel Yolu

Yakınındaki bir duvara kara sis gönderen Viego, sisin içindeyken rakip şampiyonlar tarafından gözükmez ve saldırı hızı ile hareket hızı kazanır.

R-Kederli Yürek

Viego kendi bedeninden çıkıp ileriye doğru atılır. Atıldığı noktada yer alan rakip şampiyonlar arasında en düşük can miktarına sahip şampiyona saldırır. Saldırdığı rakip şampiyonun eksik canı kadar hasar verir. Yetenek kullanıldığında menzilde yer alan diğer rakip şampiyonları geri savurur. 

Diğer Haberler