Size daha iyi hizmet verebilmek amacıyla kişisel verilerinizi mevzuata uygun olarak Çerezler aracılığıyla kaydedip işliyoruz. Ayrıntılı bilgiye Çerez Politikası ’ndan ulaşabilirsiniz.

TEK KİŞİLİK LEAGUE OF LEGENDS GELİYOR!

Dünyanın en çok oynanan MOBA oyunlarından biri olan League of Legends’ın geliştiricisi Riot Games, tek kişilik hikaye odaklı sıra tabanlı rol yapma oyunu Ruined King: A League of Legends Story’nin gelecek yılın başında çıkacağını açıkladı.

Hikaye odaklı Ruined King: A League of Legends Story’nin web sitesinde yer alan bilgilere göre; oyun çıktığında PS4, PS5, XBOX SERIES X/S, NINTENDO SWITCH VE PC platformlarında oynanabilir olacak.

Oyunun geliştiriciliğini ise Darksiders Genesis’in yaratıcısı Airship Syndicate üstleniyor. Ruined King: A League of Legends Story’in nasıl bir oyun olacağı hakkında şu an herhangi bir bilgi bulunmuyor fakat oyunun kendi sitesinde yer alan tanıtım yazısında dikkat çeken kısım şu şekilde; “League of Legends şampiyonlarından oluşan bir ekip kur, Bilgewater'ı keşfet ve Gölge Adalar'a yelken açarak ölümcül Kara Sis'in ardındaki gizemleri açığa çıkar.”

Runeterra dünyasını genişletecek olan Ruined King: A League of Legends Story, Türkçe dublaj ve altyazı desteği ile çıkış yapacak. Oyun hakkında daha fazla bilginin Aralık ayında paylaşılması bekleniyor. 

Diğer Haberler