Size daha iyi hizmet verebilmek amacıyla kişisel verilerinizi mevzuata uygun olarak Çerezler aracılığıyla kaydedip işliyoruz. Ayrıntılı bilgiye Çerez Politikası ’ndan ulaşabilirsiniz.

LEAGUE OF LEGENDS: WILD RIFT ÇIKTI

Riot Games’in geliştirdiği, MOBA türündeki en popüler oyun olan League of Legends’ın mobil versiyonu, League of Legends: Wild Rift  9 Aralık 2020'de İOS ve Android platformu için yayınlandı. 

Wild Rift, oyunculara bilgisayarda oynadıkları League of Legends (LoL) deneyimini mobil cihazlar için  de yaşamaları için özel olarak geliştirildi. Oyuncuların LoL’den aşina olduğu 50 şampiyon ile çıkış yapan Wild Rift, tamamen Türkçe olarak yayınlandı. Yüksek donanımlı mobil cihazlarda 60 FPS’ye kadar ekran yenileme hızı sunacak olan Wild Rift, ayrıca düşük donanım ve performanslı mobil cihazlar için de özel olarak optimize edilmiş. Bu sayede, oyun deneyimi kötü şekilde etkileyen donma, kasma problemlerinin önüne geçilecek. 

Bilgisayarda oynanan League of Legends’a (LoL) kıyasla LoL: Wild Rift daha kısa süren oyun süresi sunuyor. Tamamen Türkçe ara yüze sahip Wild Rift’te, 10. seviyeye eriştikten sonra dereceli karşılaşmalar açılıyor. 

Mobil platformlar için ücretsiz olarak çıkış yapan League of Legends: Wild Rift’te, kostümler, ifadeler, simgeler, pozlar, amblemler, süsler olmak üzere 6 kategoride içerik çeşitleri oyun mağazasında yer alacak. League of Legends’ta olduğu gibi Wild Rift’te de oyun içinde kostüm, şampiyon ve diğer içeriklerden alışveriş yapabilmek için mağaza bulunuyor. Mobil cihazınıza göre Google Play Kodu ya da iTunes Hediye Kartı satın alıp Wild Rift'te oyun içi mağazadan alışveriş yapabilirsiniz.

Google Play Kodu satın al >>

iTunes Hediye Kartı satın al >>

Diğer Haberler