Size daha iyi hizmet verebilmek amacıyla kişisel verilerinizi mevzuata uygun olarak Çerezler aracılığıyla kaydedip işliyoruz. Ayrıntılı bilgiye Çerez Politikası ’ndan ulaşabilirsiniz.

CYBERPUNK 2077 NEDEN ERTELENDİ?

Varşova merkezli CD Projekt Red firmasının heyecanla beklenen oyunu Cyberpunk 2077, yine ertelendi. 16 Nisan 2020'de çıkması planlanan oyun, önce 17 Eylül'e, daha sonra pandeminin de etkisiyle 19 Kasım'a ertelenmişti. 19 Kasım'da kesinlikle çıkacak gözüyle bakılan oyunun çıkış tarihi bir kez daha ertelendi. Oyunun yeni çıkış tarihi 10 Aralık olarak açıklandı. 

Cyberpunk 2077 hakkında bilinenler neler?

Cyberpunk 2077'nin geliştirme müdürleri Badowski ve Iwinski tarafından yayınlanan resmi açıklama ile 21 gün erteleme süresinin oyunda fark yaratacağı belirtildi. Amaçlarının oyunun her sürümde sorunsuz çalıştığından emin olmak olduğunu belirten ikili, evden çalışma koşullarında eş zamanlı test yapmanın zorlu bir süreç olduğuna değindi. Bu nedenle oyunun çıkış tarihi 10 Aralık'a ertelendi. Cyberpunk 2077, Xbox Series X / S, PS5 ve Stadia gibi yeni nesil sürümlerin yanı sıra Playstation, Xbox gibi güncel nesil sürümler ve PC’de yer alacak.

Cyberpunk 2077 sistem gereksinimleri nelerdir?

Steam'de ön siparişe yer alan oyunun fiyatı 249,00 TL olarak belirlenmiş durumda.

Steam Cüzdan Kodu satın al >>



Diğer Haberler