Size daha iyi hizmet verebilmek amacıyla kişisel verilerinizi mevzuata uygun olarak Çerezler aracılığıyla kaydedip işliyoruz. Ayrıntılı bilgiye Çerez Politikası ’ndan ulaşabilirsiniz.

CYBERPUNK 2077 ÇIKTI!

CD Projekt Red’in devamlı ertelenen oyunu Cyberpunk 2077, nihayet 10 Aralık 2020'de oyunseverlerle buluştu! 

Cyberpunk 2077; güç, ihtişam ve vücut modifikasyonuna takıntılı Night City adlı büyük bir kentin yer aldığı distopik bir siber evrende geçen açık dünya, aksiyon-macera hikayesidir. Oyunda, ölümsüzlüğün anahtarı olan ve türünün tek örneği bir implantın peşine düşen paralı bir kanun kaçağı olan V karakteri olarak oynanmaktadır. Oyuna başlarken, karakterin geçmişi göçebe, sokak çocuğu veya şirketçi olarak üç farklı şekilde seçilmekte olup, oyuncuların seçimlerine göre diyaloglar ve etkinlikler değişmektedir.

Seçilen karakterin siber yazılımı, becerileri ve oyun tarzı özelleştirilebilir ve yapılan seçimlerin hikayeyi ve oyunun dünyasını şekillendirdiği geniş bir şehir keşfedilebilir.

Cyberpunk 2077'yi Steam'den 249 TL'ye satın alabilirsiniz. 

Steam Cüzdan Kodu satın al >>

10 Aralık 2020 çıkış tarihi ile Cyberpunk 2077, PlayStation ve Xbox'ta da eş zamanlı olarak piyasaya sürüldü.

Anlık Oyuncu Rekoru Cyberpunk 2077'de!

Cyberpunk 2077 oyunseverler tarafından büyük bir ilgiyle karşılandı. Erişime açıldığı andan itibaren Steam ve Twitch üzerinde 1 milyon eş zamanlı oyuncu barajını aşarak bu rekoru kıran ilk tek oyunculu oyun oldu. Oyuna olan bu yoğun ilgi Steam üzerinde tarihin en yüksek trafik artışına sebep olarak Steam sunucularının kısa süreliğine çökmesine neden oldu.

Cyberpunk 2077 hakkında her şeye buradan erişebilirsiniz.

Cyberpunk 2077 sistem gereksinimleri >>

Diğer Haberler