Size daha iyi hizmet verebilmek amacıyla kişisel verilerinizi mevzuata uygun olarak Çerezler aracılığıyla kaydedip işliyoruz. Ayrıntılı bilgiye Çerez Politikası ’ndan ulaşabilirsiniz.

2021'DE ÇIKACAK XBOX OYUNLARI

Microsoft, 2021’de yeni nesil konsolları Xbox Series X ve Series S için çıkacak oyunların bir listesini paylaştı. Listede yer alan en dikkat çekici oyunları Perdigital olarak bu yazımızda sizler için derledik. Şunu belirtelim ki, birbirinden heyecanlı oyunlar 2021 yılında Xbox Series X ve Series S sahibi oyuncuları bekliyor olacak.

İçerisinde Türk yapımı bir oyunun da yer aldığı listedeki en dikkat çekici oyunlar şu şekilde:

Halo Infinite: 343 Industries tarafından geliştirilen, birinci şahıs keskin nişancı türünde olan oyun, Halo serisinin 14. oyunudur. Halo Infinite, Halo 5: Guardians’dan sonra Master Chief’in hikayesine odaklanıyor.

The Medium: Korku türünde olan The Medium, farklı gerçekliklerde oyunculara yaşatacağı korku deneyimi ile heyecan verici gözüküyor.

Warhammer 40,000: Darktide: 4 kişi eşli olarak (co-op) oynanabilen, Fatshark tarafından geliştirilen Warhammer evreninin yeni oyunu, grafikleri ve eşli oynama imkanı sunmasıyla dikkat çekiyor.

Microsoft Flight Simulator Xbox Series X / S sürümü: Uçak simülatörü oyunları arasında kendine önemli bir yer edinen Microsoft Flight Simulator, PC’deki başarısının ardından bu seferde konsollara geliyor. Bu sene çıkması beklenen oyun, yeni nesil konsolların gücünü kullanıp nasıl bir oyun deneyimi yaşatacağı hakkında merak uyandırıyor.

EXOMECHA: Yazımızda daha önce bahsettiğimiz Türk oyunu olan Exomecha, TwistedRed isimli oyun stüdyosu tarafından geliştirildi. Microsoft’un yeni nesil oyun konsolları olan Xbox Series X ve Series S için özel olarak düzenlediği etkinlikte gösterimi yapılan Exomecha, birinci şahıs nişancı (FPS) türünde bir oyun ve oldukça etkileyici grafiklere sahip.

The Ascent: Neon Giant tarafından geliştirilen, Cyberpunk dünyasında geçen oyun RPG türünde oyuncuların karşısına çıkıyor. Oyunun 4K çözünürlük ve 60 FPS olarak çalışması bekleniyor.

CrossfireX: Bilgisayar oyunları arasında en çok oynanan, birinci şahıs nişancı türünde olan serinin üçüncü oyunu CrossfireX, Xbox konsollarına geliyor. Çok oyunculu ve hızlı bir oyun deneyimi sunacak olan CrossfireX, sinematik hikaye moduyla heyecan verici gözüküyor. 

Benzer İçerikler