Size daha iyi hizmet verebilmek amacıyla kişisel verilerinizi mevzuata uygun olarak Çerezler aracılığıyla kaydedip işliyoruz. Ayrıntılı bilgiye Çerez Politikası ’ndan ulaşabilirsiniz.

2017'NİN EN ÇOK BEKLENEN OYUNLARI

2016 yılı oyun dünyası için oldukça hareketli geçmişti. Bazı popüler oyunlar kaliteli yeni eklentilerle oyuncuların karşısına çıkarken (Battlefield 1, Dishonored 2, Watch_Dogs 2 ve Civilization VI gibi), Overwatch ve Pokemon GO gibi yeni oyunlar da kendi alanlarında çığır açarak sektöre katkıda bulundular.
Yeni yılda şimdiden kaliteli bazı yeni oyunlar piyasaya sürüldü. Peki ama yılın geri kalanında oyuncular tarafından en çok beklenen oyunlar hangileri? Sizin için araştırdık.


Mass Effect: Andromeda
Çıkış Tarihi: 23 Mart 2017
BioWare’in en son bilimkurgu oyununda, Samanyolu’nu terk edip Andromeda galaksisine doğru yol alıyoruz. Tabi yeni bir galaksiyle birlikte, keşfedilecek yepyeni gezegenler, yeni uzaylı yaratıklar, yeni uzay gemileri vb. bizleri bekliyor.
Mass Effect: Andromeda’da tanıdık yüzler göreceğiz elbette, oyun her zamanki RPG ve üçüncü şahıs gözünden dövüş unsurlarını barındırıyor. Oynanışa ilk bakışta ise açık dünyayı keşfetme ve zanaat ögelerine yoğunlaşıldığı görülüyor.




Dawn of War III

Çıkış Tarihi:
27 Nisan 2017

Dawn of War III, dikkat çeken destansı sinematiği ile bir anda ortaya çıkan fragmanını yayınlayınca, pek çok oyuncunun kalbi küt küt atmaya başlamıştı. 27 Nisan 2017’de piyasaya sürülecek
DoW 3, hem tek oyunculu senaryo modu hem de çoklu oyuncu seçeneğiyle oyunculara hitap edecek gerçek zamanlı strateji oyunu.


Middle Earth: Shadow of War
Çıkış Tarihi: 25 Ağustos 2017
2014 yılında çıkan Middle Earth: Shadow of Mordor’un devam oyunu, daha büyük, daha iyi ve daha kapsamlı bir oyun vadediyor. Aynı ilk oyun gibi, Hobbit ve Yüzüklerin Efendisi zamanları arasında geçen oyunda, Sauron’un orduları arasına sızıp onları ayrılığa düşürmeye çalışarak ve savaşarak, Sauron’u alt nihai amacında kendi ordularını ona karşı kullanıyoruz. İlk oyunun Nemesis sistemine büyük bir eklenti bekleyebiliriz. Takipçiler ve Nemesis Kaleleriyle her zamankinden daha fazla kişiselleştirilmiş bir oyun tecrübesi bizleri bekliyor.




Quake Champions
Çıkış Tarihi: Kesinleşmedi
Quake, pek çok oyuncu için 90’lardan gelen ikonik bir oyun. Bu da demek oluyor ki, yeni bir Quake oyunu duyurusu birçok kişi tarafından oldukça hoş karşılandı. İlk Quake oyunundan 20 sene sonra duyurulan oyunun, MMOFPS türünde olması ve etkileyici bir oynanış sunması bekleniyor.




Marvel vs. Capcom: Infinite
Çıkış Tarihi: 2017 sonu
Marvel’in süper kahramanlarının ve video oyunlarının efsanelerinin son kapışmaları üzerinden 5 sene geçti. İki evrenin kahramanları sinematik bir hikaye modunda tekrar karşımıza çıkacak. Yeni taktiksel oyun seçenekleri sunması beklenen oyunda, geri dönüş mekaniklerinin bolca olması bekleniyor.




Assasin’s Creed: Empire
Çıkış Tarihi: Bilinmiyor
Assasin’s Creed’in yeni oyununun ne zaman çıkacağını henüz tam olarak bilmiyoruz. Tek bildiğimiz, yapım aşamasında olduğu ve 2017 yılında yayınlanacağı. Antik Mısır’da geçecek yeni oyun hayranları tarafından şimdiden dört gözle bekleniyor.




Star Wars Battlefront II
Çıkış Tarihi: Sonbahar 2017
Electronic Arts’ın ilk Star Wars Battlefront oyunu hayal kırıklığı yaratmıştı. “Uzay savaşı yok!”, oyuncular tarafından çok sık dile getirilen bir şikayet olmuştu. Bunu göz ardı ediyor olsak bile, neresinden bakarsanız bakın, Star Wars Battlefront sanki yarım kalmış bir oyun gibi gözüküyordu.
Star Wars Battlefront 2’nin, ilk oyundaki hatalarından dersler çıkararak bekleneni vermesi umut ediliyor.

Benzer İçerikler