Size daha iyi hizmet verebilmek amacıyla kişisel verilerinizi mevzuata uygun olarak Çerezler aracılığıyla kaydedip işliyoruz. Ayrıntılı bilgiye Çerez Politikası ’ndan ulaşabilirsiniz.

PERDIGITAL'DEN SÖMESTR ÇEKİLİŞİ

Sömestr hediyen Perdigital'den!

Perdigital üyelerine özel sömestr çekilişi başladı! Perdigital sosyal medya hesaplarından ayrı ayrı düzenlenecek olan çekilişlerin sonuçları 24.01.2018 Çarşamba günü saat 13:00'te bu sayfadan, Facebook, Twitter ve Instagram hesaplarımızdan açıklanacaktır.

Çekiliş; Facebook, Twitter ve Instagram hesaplarımızdan ayrı ayrı yapılacaktır. Çekilişin kazananları, üç mecra için de farklı kişiler olacaktır. Tüm mecralardan çekilişe katılmanız, kazanma şansınızı arttırmaz. Sömestr çekilişinin kazananları üç mecra için toplamda 30 farklı kişi olacaktır.

Her mecranın çekilişe katılım koşulu farklıdır, çekilişe katılım şartlarını aşağıdan detaylı olarak inceleyebilirsiniz:

Facebook çekilişine katılabilmek için şu adımları takip etmelisiniz:

a) Perdigital Facebook sayfasını beğenin.

b) Facebook sömestr çekilişi gönderisini beğenin.

c) Facebook sömestr çekilişi gönderisini kendi kişisel Facebook hesabınızda «herkese açık» biçimde paylaşın ve yaptığınız paylaşımları bizim görebileceğimizden emin olun.

d) Facebook sömestr çekilişi gönderisinin altına Perdigital.com referans numaranızı yorum olarak yazın. (Perdigital.com referans numaranızı öğrenmek için: https://prnt.sc/hje808)

Facebook’taki sömestr çekilişine katılabilmek için yukarıdaki 4 gerekliliğin HEPSİnin yerine getirilmesi gerekmektedir. Gerekliliklerden yalnızca birinin yerine getirilmemesi halinde kişiler, çekilişe katılma hakkı elde edemezler.

Çekilişe katılım, Facebook sömestr çekilişi gönderisinin yayınlandığı andan itibaren mümkün olup, son katılım tarihi 23.01.2018 Salı günü saat 23:59’dur. Bu tarihten sonra çekilişimize katılan kişilerin katılımları geçerli sayılmayacaktır.

Çekilişin sonuçları, 24.01.2018 Çarşamba günü 13:00'te Facebook  sayfamızdan ve bu sayfadan duyurulacaktır.

Facebook’ta sömestr çekilişine katılanlar arasından tüm şartları yerine getiren 10 şanslı kişi (1 kişi 50 TL, 1 kişi 25 TL, 2 kişi 10 TL, 6 kişi 5 TL değerinde) Perdigital Bonus kazanacaktır.

Twitter çekilişine katılabilmek için şu adımları takip etmelisiniz:

a) Perdigital.com Twitter hesabını beğenin.

b) Twitter sömestr çekilişi tweetini Retweet edin ve hesabınızın korumalı hesap olmadığına emin olun. Korumalı hesapların Retweet'leri görüntülenemediğinden, bu hesaplar çekilişe katılmaya hak kazanamazlar.

c) Twitter sömestr çekilişi tweetine yanıt olarakreferans numaranızı yazın. (Perdigital.com referans numaranızı öğrenmek için: https://prnt.sc/hje808)

Twitter’daki sömestr çekilişine katılabilmek için yukarıdaki 3 gerekliliğin HEPSİnin yerine getirilmesi gerekmektedir. Gerekliliklerden yalnızca birinin yerine getirilmemesi halinde kişiler, çekilişe katılma hakkı elde edemezler.

Çekilişe katılım, Twitter sömestr çekilişi tweetinin yayınlandığı andan itibaren mümkün olup, son katılım tarihi 23.01.2018 Salı günü saat 23:59’dur. Bu tarihten sonra çekilişimize katılan kişilerin katılımları geçerli sayılmayacaktır.

Çekilişin sonuçları, 24.01.2018 Çarşamba günü 13.00'te Twitter  hesabımızdan ve bu sayfadan duyurulacaktır.

Twitter’da sömestr çekilişine katılanlar arasından tüm şartları yerine getiren 10 şanslı kişi (1 kişi 50 TL, 1 kişi 25 TL, 2 kişi 10 TL, 6 kişi 5 TL değerinde) Perdigital Bonus kazanacaktır. 

Instagram çekilişine katılabilmek için şu adımları takip etmelisiniz:

a) Perdigital.com Instagram hesabını beğenin.

b) Instagram sömestr çekilişi gönderisini beğenin.

c) Instagram sömestr çekilişi gönderisine 3 arkadaşınızı da etiketleyerek Perdigital referans numaranızı yorum olarak yazın. (Perdigital.com referans numaranızı öğrenmek için: https://prnt.sc/hje808)

Instagram’daki sömestr çekilişine katılabilmek için yukarıdaki 3 gerekliliğin HEPSİnin yerine getirilmesi gerekmektedir. Gerekliliklerden yalnızca birinin yerine getirilmemesi halinde kişiler, çekilişe katılma hakkı elde edemezler.

Çekilişe katılım, Instagram sömestr çekilişi gönderisinin yayınlandığı andan itibaren mümkün olup, son katılım tarihi 23.01.2018 Salı günü saat 23:59’dur. Bu tarihten sonra çekilişimize katılan kişilerin katılımları geçerli sayılmayacaktır.

Çekilişin sonuçları, 24.01.2018 Çarşamba günü 13.00'te Instagram hesabımızdan ve bu sayfadan duyurulacaktır.

Instagram’da sömestr çekilişine katılanlar arasından tüm şartları yerine getiren 10 şanslı kişi (1 kişi 50 TL, 1 kişi 25 TL, 2 kişi 10 TL, 6 kişi 5 TL değerinde) Perdigital Bonus kazanacaktır. 

Çekilişe katılacak tüm üyelerimize bol şans diler, aşağıdaki uyarıları dikkate almalarını rica ederiz.

Bir üyenin, kazanma şansını arttırmak amacıyla, birden çok üyelik açtığının tespiti halinde (bu tespit Perdigital.com tarafından çok çeşitli yöntemler kullanılarak yapılacaktır ve üyenin bu tespite itiraz hakkı bulunmamaktadır); ilgili üyenin tüm çekiliş hakları iptal edilecek ve çekilişe katılamayacaktır. Çekiliş yapıldıktan sonra durumun farkına varılması halinde, üyenin kazandığı ürün kendisine teslim edilmeyecek ve ilgili hediye/hediyeler için bir çekiliş daha yapılacaktır.

Çekilişin tüm hakları Perdigital.com'a aittir. Perdigital.com, çekilişte veya ödüllerde değişiklik yapma ya da çekilişi dilediği zaman sona erdirme hakkını saklı tutar.

Çekiliş sonucunda, herhangi bir ödüle hak kazanan üyelerimiz, hakkını başka bir üyeye devredemez, ödülün parasal karşılığını veya ödülde herhangi bir değişiklik talep edemez.