Size daha iyi hizmet verebilmek amacıyla kişisel verilerinizi mevzuata uygun olarak Çerezler aracılığıyla kaydedip işliyoruz. Ayrıntılı bilgiye Çerez Politikası ’ndan ulaşabilirsiniz.

ZULA'DA YAZ SEZONU BAŞLADI!

Zula’da Yaz Sezonu başladı! V1.25 Güncellemesi'nin gelmesiyle birlikte Yaz Sezonu'nu başlatan Zula Oyun, sürprizlerle dolu bir yaz geçirceklerini oyunculara duyurdu.

İşte V1.25 Güncellemesiyle gelen yenilikler;

Yeni harita: KIZ KULESİ. Bu haritada oynanabilecek modlar; Ölüm Maçı, Patron Avı ve Eleme.


Destansı Terminatör Serisi: Bu seride AK-47, AUG A3, FN FAL,G36, Kriss Vector, M468, Glock 18, M93R, Huntsman, Cheytac, AWP, KAR98 ve çok daha fazla silahta bulabilirsiniz. Terminatör Serisi'ni tüm Altın ve Platindestelerden alabilirsiniz.


Seviye Kilit Anahtarı: Markette satılan bu anahtar ile oyuncular gereken seviyenin altında olsalar bile tüm silahları ZP ile satın alabilecek. Ayrıca, bu anahtar ile birlikte Zula'cılar, 5. ve 6. silah setlerini de açabilecek.

Aşamalı Kasa Sistemi: Bu sistemde belirli bir ücret karşılığında alınabilecek kasada 12 adet ürün bulunur. Kasayı satın aldıktan sonra ilk aşama başlamaktadır. 12 adet üründen birini kazanacak oyuncular, eğer bu ürünü beğenmezlerse şanslarını tekrar deneyebilecek. Oyuncuların 5 kere şansını deneyebileceği bu sistemde, eğer 5. aşamaya kadar hiçbir ödül beğenilmezse, 5. aşamanın ödülü otomatik olarak alınmaktadır.

Zula Altın satın al >>

Diğer Haberler