Size daha iyi hizmet verebilmek amacıyla kişisel verilerinizi mevzuata uygun olarak Çerezler aracılığıyla kaydedip işliyoruz. Ayrıntılı bilgiye Çerez Politikası ’ndan ulaşabilirsiniz.

ZULA INTERNATIONAL CUP 2018

28-29 Eylül tarihleri arasında Antalya'da gerçekleşen Zula International Cup 2018 tamamlandı, şampiyon Galatasaray Espor oldu. Tebrikler!


50 bin dolar ödül havuzuna olan Zula International Cup 2018'de 6 takım yer aldı ve Türkiye'yi Galatasaray Espor, 1907 Fenerbahçe ve Oyun Hizmetleri takımları temsil etti. Avrupa'dan son şampiyon Izako Boars ile Penta Sports, Iran’dan da Brutal Impact takımları şampiyonluk için mücadele etti. 

Zula International Cup 2018, grup maçlarıyla başladı ve takımlar 3'erli olarak ile A ve B gruplarına ayrıldı ve turnuva başladı. A Grubu’ndan Oyun Hizmetleri ve Izako Boars, B Grubu’ndan ise Galatasaray Espor ve 1907 Fenerbahçe takımları 4’er puanla yarı finallere yükseldi.

Yarı finalde Galatasaray Espor ve son şampiyon Izako Boars karşı karşıya geldi, galip taraf 2-1'lik skorla Galatasaray Espor oldu.

Galatasaray Espor'un finaldeki rakibi ise Oyun Hizmetleri'ne yarı finalde üstünlük sağlayan 1907 Fenerbahçe takımı oldu. 

Finalde derbi heyecanı yaşanan Zula International Cup 2018'de şampiyon takım, rakibini 3-1'lik skorla geçen Galatasaray Espor oldu ve 35 bin dolarlık büyük ödülün sahibi oldu. 

Gösterdiği keskin nişancı performansıyla finalde başarılı bir oyun çıkaran oyuncu VonS ise, finallerin en değerli oyuncusu seçilerek Sennheiser GSP-300 oyuncu kulaklığına ve MVP kupasına sahip oldu. 



Zula Altın satın al >>


Diğer Haberler