Size daha iyi hizmet verebilmek amacıyla kişisel verilerinizi mevzuata uygun olarak Çerezler aracılığıyla kaydedip işliyoruz. Ayrıntılı bilgiye Çerez Politikası ’ndan ulaşabilirsiniz.

XBOX LIVE GOLD ÜCRETSİZ OYUNLAR - ŞUBAT 2021

Microsoft, 2021 Şubat ayında Xbox Live Gold abonelerine özel sunduğu ücretsiz oyunların listesini açıkladı. Listede yer alan oyunların tamamına Xbox Live Gold abonesi olup Xbox, Xbox 360 ve Xbox One konsoluna sahip oyuncular erişebilecek. Listede yer alan tüm oyunların geriye uyumluluk teknolojisiyle Xbox One ve Xbox Series platformlarına oynanabiliyor.

Xbox Live Gold satın al >>

Listede yer alan oyunlar şu şekilde;

Lost Planet 2: İster tek başınıza isterseniz de arkadaşlarınızla E.D.N 3 gezegeninde düşmanlara karşı savaşabilirsiniz. Serinin ilk oyununa göre gelişmiş grafikleri ve senaryo moduyla Lost Planet 2 dikkat çekici gözüküyor. Lost Planet 2 oyunu Xbox 360, Xbox One ve Series S üzerinden oynanabilmektedir. 

Indiana Jones and the Emperor's Tomb: Aksiyon macera türünde olan oyun 2003 yılında Xbox platformu için piyasaya sürüldü. Indiana Jones’un maceralarını konu edinen oyun, Naziler ile Asya yeraltı dünyasını karşı karşıya getiriyor.

Resident Evil: 1998 yılında Racoon City isimli şehrin varoş bir mahallesinde meydana gelen tuhaf cinayetleri araştırmak için görevlendiren özel kuvvet timi bölgeye ulaştığında saldırıya uğrar. Yakınlarda bir yere sığınan özel kuvvet timi hayatta kalma mücadelesi verirken malzemeleri oldukça kısıtlıdır. Hayatta kalma/korku türünde olan Resident Evil, Xbox One konsolu üzerinden oynanabilmektedir.

Gears 5: Oyun dünyasında efsane haline gelmiş Gears serisinin beşinci oyunu Xbox X ve Xbox S konsolları için yeni özelliklerle optimize edildi. Karakterinizi ve sınıfınızı seçip savaşa atıldığınız Gears 5’te çok oyunculu mod sayesinde takım halinde savaşabilirsiniz. Xbox Game Pass Ultimate’ye de dahil edilen oyunu Xbox Game Pass Ultimate satın alıp kütüphanenize ekleyebilirsiniz.

Dandara: Trials of Fear Edition: 2D platform oyunu olan Dandara: Trials of Fear Edition, mistik yaratıkların ve sınırsız keşiflerin bulunduğu bir oyun. Dandara’yı düşmanlarına karşı korumak için mücadele edeceğiniz oyunda, yerçekimine meydan okuduğunuz keşifler sizi bekliyor olacak.

Oyunların Xbox Live Gold üyelerine özel ücretsiz olarak erişim tarihleri şu şekilde:

Gears 5: 1 Şubat - 28 Şubat

Resident Evil: 1 Şubat - 28 Şubat

Dandara: Trials of Fear Edition: 16 Şubat - 15 Mart

Lost Planet 2: 16 Şubat - 28 Şubat

Indiana Jones and the Emperor's Tomb: 1 Şubat - 15 Şubat 

Diğer Haberler