Size daha iyi hizmet verebilmek amacıyla kişisel verilerinizi mevzuata uygun olarak Çerezler aracılığıyla kaydedip işliyoruz. Ayrıntılı bilgiye Çerez Politikası ’ndan ulaşabilirsiniz.

WOLFTEAM'E NEON YAMA GELDİ!

Wolfteam, Neon Yama ile göz kamaştırıyor! 



Wolfteam'im yeni güncellemesi Neon Yama'da; Neon renkli silahlar, oyunculara hız kazandıracak şarjör slotları, oyunculara fazladan Gelişim puanı ve Altın kazandıracak Melek Tüyü Dövmesi ve daha pek çok yenilik oyuna eklendi.

Farklı Renklerde Neon Silahlar

Neon Yama ile Wolfteam'e neon mor, neon mavi, neon yeşil olarak 3 farklı renkte ve özellikte silahlar geldi. Ayrıca silahların üzerinde, Wolfteam'cilerin rakiplerini kışkırtacağı sloganlar da yer alıyor. Oyuncular, yeni gelen silah ve slotlara KP dükkanından ulaşabilecek.

Hızlı Yeni Şarjörler

Yeni yama ile birlikte oyunculara hız kazandıracak yeni şarjör slotları da oyuna eklendi. Bu şarjörler sayesinde silahlar arasında geçiş yapıldığında mermiler otomatik değişecek.

Wolfteam'de İlk: Altın ve GP Veren Dövme

Oyuna eklenen Melek Tüyü Dövmesi, her oyuncuya %10 GP ve Altın, %12 Kurt Hızı ve %15 Saldırı Hasarı  kazandıracak. Yeni gelen bu dövme ile oyuncular daha fazla tecrübe puanı kazanabilecek.

Yeni Grafitiler ve Çıkartmalar

Neon Yama ile birlikte oyuna yeni grafitiler ve çıkartma’ları da eklendi. Ayrıca, her yıl yüzlerce kişinin katıldığı Wolfteam Türkiye Kupası’na özel oyuncuların en çok tercih ettiği haritalardan Giriş, Paien Lab. Kum Fırtınası haritaları, bu güncellemeyle birlikte WTK giydirmesi ile oyuna eklendi.

Neon Yama'nın tüm detaylarını buradan inceleyebilirsiniz.

Hemen Wolfteam oyna >>

%5 bonus fırsatıyla Joypara satın al >> 


Diğer Haberler