Size daha iyi hizmet verebilmek amacıyla kişisel verilerinizi mevzuata uygun olarak Çerezler aracılığıyla kaydedip işliyoruz. Ayrıntılı bilgiye Çerez Politikası ’ndan ulaşabilirsiniz.

WOLFTEAM'E HAYATTA KALMA MODU GELDİ!

Uzun süredir heyecanla beklenen Wolfteam Hayatta Kalma Modu, 15 Ocak'ta oyuncuların deneyimine sunuldu. Wolfteamciler bu yeni modda, tüm haritaların birleştiği “Ölüm Kalım Şehri” haritasında 32 oyuncuya kadar eş zamanlı rekabet etme fırsatı bulacak.

Hayatta Kalma Modu'nda neler var?

Büyük güncellemede, Wolfteamciler oyuna giriş yapıp sunucu seçtikten sonra Lobi'de bulunanan PvP seçeneğinden Hayatta Kalma Modu'na geçiş yapabilir. Hayatta Kalma Modu; solo, duo ve squad olarak 3 farklı oynanış seçeneğine sahip.

Solo'da 8, 16 ve 32 oyuncu, Dou'da ikişerli takımlardan oluşan 8 veya 16 oyuncu, Squad'da ise 4'er kişilik takımlar birbirleriyle mücadale edebilir.

Bu modda oyuncular, bir yandan birbirlerine galip gelmeye çalışırken bir yandan da 5 kademeli olarak daralan Epoxin gazından kaçmaya çalışacaklar. Epoxin gazından kaçabilen oyuncular, güvenli alana geçip zafere bir adım daha yaklaşacak. Hayatta Kalma Modu'nda Wolfteamciler kendi silah, karakter ve dövmeleri ile oyuna başlayabilecek fakat mermilerini haritada bulunan cephanelerden bulacak. Ayrıca, Hayatta Kalma modunda Wolfteam'ciler GP ve Altın kazanabilecek.

Hayatta Kalma Modu tanıtım videosu:


Joypara satın al >>

Diğer Haberler