Size daha iyi hizmet verebilmek amacıyla kişisel verilerinizi mevzuata uygun olarak Çerezler aracılığıyla kaydedip işliyoruz. Ayrıntılı bilgiye Çerez Politikası ’ndan ulaşabilirsiniz.

WOLFTEAM'DE TARİHİ YENİLİK: GÖBEKLİ TEPE HARİTASI GELİYOR

Wolfteam ekibi, önümüzdeki aylarda oyuna 12.000 yıllık tarihi olan ve Şanlıurfa'nın yakınlarında bulunan Göbeklitepe Tapınağı haritasının ekleneceğini duyurdu. 


Göbeklitepe Tapınağı, dünya üzerinde yer alan ilk tapınak olarak biliniyor ve medeniyet tarihi açısından oldukça büyük önem taşıyor. Tarihçiler ve sosyologlar, Göbeklitepe Tapınağı keşfi için "tarihin akışını değiştiren keşif" ve "tarihin sıfır noktası" olarak adlandırılan tapınak, Netmarble Türkiye ekibi tarafından Wolfteam oyununa eklenecek. 

Henüz %80'den fazla bir kısmı ortaya çıkarılamamış tapınağın insanlık tarihi açısından önemi ise, yerleşik hayata geçmeden önce bu tapınaklar inşa edilmiş yani Göbeklitepe Tapınağı aynı zamanda tarihin bilinen en eski ibadet yeri. Ayrıca Göbeklitepe'de Nemrut Harabeleri'nde olduğundan daha fazla kalıntı ve sutün bulunduğu tahmin ediliyor.

Göbeklitepe'nin hem dünya hem de Türkiye için tarihi ve sosyolojik önemi Wolfteam ekibini harekete geçirmiş ve oyunun Kore Ekibi Göbeklitepe'yi ziyaret ederek keşiflerde bulunmuş. 

Göbekli Tepe Haritası'nın, önümüzdeki aylarda Wolfteam'e eklenmesi bekleniyor. 

Joypara satın al >>

Diğer Haberler