Size daha iyi hizmet verebilmek amacıyla kişisel verilerinizi mevzuata uygun olarak Çerezler aracılığıyla kaydedip işliyoruz. Ayrıntılı bilgiye Çerez Politikası ’ndan ulaşabilirsiniz.

WE ARE FOOTBALL DUYURULDU

Futbol menajerlik oyunu sevenleri mutlu edecek yeni bir oyun olan We Are Footboll, PC için duyuruldu. Winning Streak Games'in geliştiriciliğini üstlendiği We Are Footboll, 10 Haziran’da oyuncular ile buluşacak.

Futbol menajerliği yapılan oyun türü denince akıllara büyük bir hayran kitlesi bulunan Football Manager (FM) geliyor. Menajerlik oyunları sevenler için yeni bir deneyim olabilecek We Are Football, efsanevi Football Manager’a rakip olacak bir oyun olacağa benziyor.

THQ Nordic isimli yayıncı partnerliğiyle piyasaya sürülecek We Are Football’un çıkış tarihi ve özellikleri paylaşıldı. We Are Football’un şu an Steam’de sayfası bulunuyor ve çıkış tarihi 10 Haziran olarak belirlenmiş. Gerald Köhler, Rolf Langenberg ve Dirk Winter gibi futbol tarihinde menajerlik alanında efsane halinde gelmiş isimlerin katkılarıyla geliştirilen We Are Football’da ilk kez diğer modlarda olduğu gibi aynı oynanış unsurları ve işlevlerine sahip kadın futbolu modu yer alıyor.

Steam Cüzdan Kodu satın al >>


THQ Nordic’e göre We Are Football’u öğrenmek için diğer menajerlik oyunlarında olduğu gibi saatlerinizi harcamanıza gerek kalmayacak. We Are Football’u öğrenmesi oldukça kolay fakat ustalaşmak biraz zor.

Menajerlik yeteneklerinizi sergileyebileceğiniz We Are Football gerçek yönetim görevlerine odaklanıyor. Kariyerinizi cevaplarınıza göre şekillendirebildiğiniz oyunda taraftar, iş arkadaşları, alt yapı ve daha birçok menajerlik unsurunu büyüterek kulübünüzü geliştirebilirsiniz. 

Diğer Haberler