Size daha iyi hizmet verebilmek amacıyla kişisel verilerinizi mevzuata uygun olarak Çerezler aracılığıyla kaydedip işliyoruz. Ayrıntılı bilgiye Çerez Politikası ’ndan ulaşabilirsiniz.

Warcraft Efsanesi Sinema'yı Fethetmeye Geldi!

Haziran başında sinemalarda olacak olan Warcraft, dünyayı kasıp kavuran oyunun en başına dönüyor ve birbirine düşman iki ırkı tanıtarak ortak bir düşmana karşı mücadelelerini anlatıyor. Orklar ve İnsanların bu buluşmasında, oyunla ilgili bir çok detay da filmin içinde yer alıyor. Yönetmen Duncan Jones verdiği röportajda "Hikâyenin gerçekten, dürüst olarak iki taraftan da anlatılması, özellikle savaş filmlerinde, çok nadirdir. Bu nedenle hikâye açısından çok yenilikçi bir şey ortaya koyma imkânımız var. Bu yapıda fazla film göremezsiniz." diyerek Warcraft'ın dengeli bir film olacağının altını çizmiş gibi gözüküyor.

Warcraft filminde live-action ve CGI öğeleri bir arada olacak Orklar tamamen animasyon değil, Yüzüklerin Efendisindeki Smeagol (Gollum) karakteri gibi aktörler tarafından canlandırılacak. Detaylar oyunlardaki orijinallerine uygun olarak tasarlanacak. Oyuna aşina olanların birçok içeriği filmde bularak mutlu olacağını söylemeye gerek yok. Hele ki Stormwind şehrinden Gryphon'lara, Orkların iç çekişmelerinden Khadgar'a kadar tüm detayları tek tek ve ilgiyle izleyeceğimizden eminiz.

Diğer Haberler