Size daha iyi hizmet verebilmek amacıyla kişisel verilerinizi mevzuata uygun olarak Çerezler aracılığıyla kaydedip işliyoruz. Ayrıntılı bilgiye Çerez Politikası ’ndan ulaşabilirsiniz.

VALORANT'IN TÜRK AJANI FADE OYUNDA!

Bir süredir Valorant’a gelecek yeni ajanın Türk olacağı yönünde haberler oyuncular arasında dolaşıyordu. Yaklaşık olarak 1 ay önce Valorant’ın yeni ajanının Türk olabileceği duyurulmuştu.  Oyuncular arasında büyük heyecan yaratan bu haberler sonrasında Valorant'ın yeni Türk ajanı Fade nihayet oyuna eklendi. 

%2 bonus fırsatıyla Valorant Point (VP) satın al >>


Peki Fade'in yetenekleri neler?

Fade'in Yetenekleri

E - Musallat

Fade, bu yeteneği kullandığında Musallat'ı kuşanır ve düşmanlarının yerini tespit eder. Fade, belirlediği bir noktaya Musallat'ı fırlattıktan sonra belirlenmiş olan alana inişe geçen küre indiği alanda etkileşime geçiyor. İndiği noktada bulunan düşmanları açığa çıkaran küre, düşmanlar tarafından vurularak etkisiz hale getirilebiliyor.

Q - Mıhla

Fade bu yeteneği kullandığında düşmanlarını belli bir alana hapsedebiliyor. Mıhla yeteneği seçildikten sonra ateş ederek kullanılmakta. Ateş edildikten sonra seçilen alana gönderilen küre yere inerek patlıyor ve yayılıyor. Patlayan kürenin yayıldığı alan içerisinde kalan düşmanlar sağır kalıp alan içerisinde hapsediliyor.

C- Ecel

Fade bu yeteneği kullandığında düşmanlarının görüşlerini kısıtlayabiliyor. Yetenek seçildikten sonra ateş edilerek ileri fırlatılıyor. Koni şeklinde olan Ecel, yakaladığı düşmanın peşinde takılıyor ve düşmanı yakaladığında görüş alanını kısıtlıyor.

X- Gece Karanlığı

Fade'in ultisi olan Gece Karanlığı kullanıldığında kuşanılıyor ve ateş edildikten sonra duvarların içerisinden geçebilen bir enerji gönderiliyor. Bu enerji düşmanlara doğru ilerliyor ve izler oluşturuyor. Ayrıca bu yetenek rakibi sağır ediyor ve çürüme uyguluyor.

Diğer Haberler