Size daha iyi hizmet verebilmek amacıyla kişisel verilerinizi mevzuata uygun olarak Çerezler aracılığıyla kaydedip işliyoruz. Ayrıntılı bilgiye Çerez Politikası ’ndan ulaşabilirsiniz.

VALORANT'IN YENİ HARİTASI FRACTURE

Riot Games sosyal medya hesapları üzerinden bir süredir Valorant için gizemli videolar yayınlıyordu. Bu videolar sayesinde Valorant oyuncuları arasında yeni bir harita dedikoduları dolaşmaya başlamıştı. Gizemli videolardan sonra Riot Games nihayet Valorant’ın yedinci haritası Fracture’ı oyuna ekledi. Valorant oyuncularının merakla beklediği, oyuna yeni bir soluk getirecek yeni haritanın tanıtım videosunu aşağıdan izleyebilirsiniz.

%2 bonus fırsatıyla Valorant Point (VP) satın al >>

Tanıtım videosunda radiyant reaktörüne 2 merminin çarpmasıyla birlikte patladığını görüyoruz. Ayrıca tanıtım videosunda Fracture haritasının tam ortasında radiyant gücünden ötürü ortaya çıkan elektrik şeridi gözükmekte. Bir kısmının çöl bir kısmınınsa ormanlık alanlardan oluşacağı görülen Fracture haritası H şeklinde olacak. Valorant’ın yaratıcı yönetmenlerinden David Nothingam’ın yeni harita hakkında açıklaması şu şekilde; “Oyuncular için ikiz bir Dünya'nın varlığını ortaya çıkardıktan sonra amacımız oyunculara bu iki dünya arasındaki tehlikeli çatışmayı daha fazla hissettirmek oldu ve Fracture'da, belki de çatışmanın başlangıçta göründüğü kadar siyah ve beyaz olmayan yönleri olduğunu görüyoruz.”


Diğer Haberler