Size daha iyi hizmet verebilmek amacıyla kişisel verilerinizi mevzuata uygun olarak Çerezler aracılığıyla kaydedip işliyoruz. Ayrıntılı bilgiye Çerez Politikası ’ndan ulaşabilirsiniz.

VALORANT'IN YENİ HARİTASI BREEZE TANITILDI

Riot Games tarafından geliştirilen, sevilen taktiksel nişancılık oyunu Valorant için yeni harita Breeze tanıtıldı. Yeni harita haberi oyuncular arasında dolaşmaya başladığı günden beri haritanın nasıl gözükeceği ve nasıl olacağı büyük merak konusu olmuştu. Hatta oyuncular Valorant topluluk sayfalarında yeni harita hakkında tartışıyorlardı. 21 Nisan tarihinde Valorant’ın resmi Twitter hesabından paylaşılan gönderi ile yeni harita Breeze’in çıkacağı doğrulandı ve tartışmalar sona erdi.

%2 bonus fırsatıyla Valorant Point (VP) satın al >>

Karayip adalarına oldukça benzer şekilde tasarlanmış olan yeni harita Breeze için çıkış tarihi henüz belirlenmedi. Geniş açık alanlarların yer aldığı yeni harita için Valorant’ın yapımcılarından Sal Garozzo şu açıklamayı yaptı: “Breeze ile sahip olduğumuz ana hedeflerimizden biri, havuzdaki diğer haritalardan daha uzun görüş hatları olan daha büyük ve daha fazla açık alan inşa etmekti.Bu, farklı silahların ve Temsilcilerin parlaması için bir fırsat sağlıyor. Her harita, farklı strateji türlerini ve ekip kompozisyonlarını desteklerken, kadrodaki Temsilciler için farklı güçlü ve zayıf yönler sağlamalıdır.”

Breeze için Valorant’ın resmi Youtube hesabı üzerinden paylaşılan tanıtım videosu şu şekilde;

Yayınlanan tanıtım videosu ile birlikte harita hakkında fikir edinmek mümkün. Videodan yola çıkarak söylemek gerekirse, oldukça geniş düzlüklerin yer aldığı yeni harita üzerinde birçok obje bulunuyor. Rakiplerden saklanmak için kullanılabilecek objeler sayesinde avantaj sağlayabilirsiniz. Ayrıca haritada yer alan yüksek alanlar sayesinde de saklanan rakiplerinizi takip edebilirsiniz. Yeni harita oldukça geniş ve açık arazi şeklinde tasarlandığı için oyuncuların daha hızlı olması gerekecek gibi gözüküyor. 

Diğer Haberler