Size daha iyi hizmet verebilmek amacıyla kişisel verilerinizi mevzuata uygun olarak Çerezler aracılığıyla kaydedip işliyoruz. Ayrıntılı bilgiye Çerez Politikası ’ndan ulaşabilirsiniz.

VALORANT'IN YENİ AJANI HARBOR

Popüler FPS oyunu Valorant yeniliklerle oyunu güncel tutmaya devam ediyor. Türk ajan Fade’in ardından bu sefer oyuna Hint kökenli bir ajan ekleniyor. Su kontrol etme gücüne sahip yeni ajan Harbor oyuna bir sonraki kısım güncellemesiyle eklenecek.

%2 bonus fırsatıyla Valorant Point (VP) satın al >>

Habor’un Yetenekleri

E – Taşkın

Harbor bir su duvarı donatıp suyu zemin boyunca ileri göndermek için ateş eder. Ateş ederek suyu artı işaretiniz yönünde yönlendirin. Sağ tıka basmayı bırakıp suyu erken bırakabilirsiniz. Oluşturulan suyun içinden geçen yavaşlayacaktır.

Q – Dalgakıran

Dalgakıran yeteneği kullanıldığında Harbor koruyucu su küresi donanır. Sağ tıkla küreyi fırlatabilir ve kürenin çaptığı yerde mermileri engelleyen bir su kalkanı oluşturulur. Bu kalkan sizin ve düşmanların görüşünü engeller. Su kalkanı ateş edilerek kırılabilir.

C – Çağlayan

Su dalgası ile donanan Harbor ileri doğru duvarlanan yuvarlanabilen su dalgasını sağ tıkla gönderir. Su dalgasının için geçen oyuncular yavaşlatılır.

X – Kaynama Noktası

Harbor, Kaynama Noktası yeteneğini kullanarak yerde bir alan havuzu oluşturur. Bu havuzun içinde eğer rakip oyuncular varsa rakiplerin etrafına küçük daireler gelir ve rakipler bu dairelerden kaçamazsa sersemler.

 

Diğer Haberler