Size daha iyi hizmet verebilmek amacıyla kişisel verilerinizi mevzuata uygun olarak Çerezler aracılığıyla kaydedip işliyoruz. Ayrıntılı bilgiye Çerez Politikası ’ndan ulaşabilirsiniz.

VALORANT'IN YENİ AJANI GEKKO

Valorant’ın yeni ajanı Gekko oyuna eklendi!

Peki Valorant 6. Bölüm 2. Kısım ile beraber oyuna eklenen Valorant'ın 22. ajanı Gekko’nun yetenekleri neler?

%2 bonus fırsatıyla Valorant Point (VP) satın al >>


Gekko'nun Yetenekleri

Mosh Pit

Gekko, bir el bombası yerleştirmek için bu yeteneği kullanır. Mosh Pit ufak bir alana iner ve yeşil bir renk şeklinde yayılır ve kısa bir gecikmeden sonra patlar. Mosh Pit yeteneği bir defa kullanılır.

Q-Wingman

Evcil hayvanlarından bir tanesini görüş alanına konumlandıran Gekko, konik rakiplerini tespit edip sersemletir ve duvarlardan sekebilir. Gekko’nun bu yeteneğini oyuncular dilerlerse spike’ı etkisiz hale getirmek veya yerleştirmek için de kullanabilirler. Süresi dolunca küreye dönüşen Q yeteneği ve küreyi alınca bu yeteneğin bekleme süresi bitince tekrar kullanılabilir.

E-Dizzy

Gekko’nun imza yeteneği olarak geçen bu yetenek ile Dizzy’i havaya gönderip şarj edilir ve görüş alanındaki rakiplere ışınlar gönderilir. İsabet alan rakipler kör olur ve kısa bir soğuma süresi ardından Dizzy tekrar kullanılmak üzere küreye dönüşür.

X-Thrash (Ulti)

Gekko, Thrash yeteneğini kullandığında her zaman kullandığı hayvanlardan daha büyük bir hayvan kullanır. Bu hayvanı kontrol etmek için ateşlemeniz gerekir. Ayrıca, yönlendirmek için de bağlantı kurmanız gerekir. Thrash’in içindeyken ateşleyip öne atılarak patlatabilir ve rakipleri kendi yarıçapları içerisinde hasar verebilirsiniz. Ulti yeteneğinin süresi dolunca tekrar kullanılmak üzere alınabilen bir küreye dönüşür.

Diğer Haberler