Size daha iyi hizmet verebilmek amacıyla kişisel verilerinizi mevzuata uygun olarak Çerezler aracılığıyla kaydedip işliyoruz. Ayrıntılı bilgiye Çerez Politikası ’ndan ulaşabilirsiniz.

VALORANT MOBIL GELİYOR!

Riot Games’in geliştirdiği FPS türündeki oyun Valorant, kısa bir süre içerisinde oyuncular arasında popüler bir hale geldi. Şu anda sadece PC platformunda oynanabilir olan oyun için son edinilen bilgiler arasında Valorant'ın mobil versiyonunun çıkabileceği de mevcut. Alınan bilgilere göre, oyunun son güncellemesinde yer alan dosyalarda Valorant’ın mobil cihazlar için de oynanabilir olduğunu gösteren detaylara ulaşıldı. 1.09 güncelleme yamasındaki dosyalar içerisinde yer alan bilgiler doğrultusunda oyunun şu an sadece iOS platformu için test edildiği tahmin ediliyor.

Başka bir bilgiye göre ise; Valorant’ın oyun konsolları için çıkış yapabileceği yönünde. Bu bilgiyi destekleyen bir diğer gelişme oyunun geliştirici ekibinde olan Joe Ziegler’in Valorant’ın konsollar için geliştirilebilir olması için bir ekiplerinin hazır olduğunu açıklaması.

%2 Perdigital Bonus fırsatıyla Valorant Point (VP) satın al >>


Diğer Haberler