Size daha iyi hizmet verebilmek amacıyla kişisel verilerinizi mevzuata uygun olarak Çerezler aracılığıyla kaydedip işliyoruz. Ayrıntılı bilgiye Çerez Politikası ’ndan ulaşabilirsiniz.

VALORANT'IN YENİ HARİTASI LOTUS İLE TANIŞIN

Valorant yeni sezonu Aydınlanma: 6. Bölüm 1. Kısım 11 Ocak 2023 Çarşamba günü yayınlandı. Yeni sezonla birlikte Lotus isimli yeni bir harita da oyunseverlerin deneyimine sunuldu.

Hindistan'ın ruhani ve büyülü havasından etkilenerek tasarlanan Lotus Haritası, 3 bölgeli olma özelliğine sahip. Kadim güçlerle dolu bir astral geçit içeren esrarengiz Lotus Haritası, büyük taş kapılar çeşitli hareket olanakları tanıyor ve üç gizemli alana giden yollara açılıyor.

"Çiçekler Şehri" Lotus; dönen kapılar, kırılabilen duvarlar ve sessizce inilebilen bir yamaç gibi özelliklere sahip bir kayıp şehir olarak tasarlandı. Geleneksel Hint mimarisinden etkilenerek geliştirilen Lotus haritasında oyuncuların saldırması ve savunması gereken 3 bölge bulunuyor. Lotus haritası, çıktığı ilk hafta sadece Tam Gaz betasında oynanabilecek ve çıkışından bir hafta sonra gelecek olan 6.01 Yaması'yla Rekabete Dayalı sırada oynanabilir olacak.

%2 bonus fırsatıyla Valorant Point (VP) satın al >>

Diğer Haberler