Size daha iyi hizmet verebilmek amacıyla kişisel verilerinizi mevzuata uygun olarak Çerezler aracılığıyla kaydedip işliyoruz. Ayrıntılı bilgiye Çerez Politikası ’ndan ulaşabilirsiniz.

VALORANT 1. YIL ETKİNLİKLERİ

Valorant, bir yıl önce piyasaya sürüldü ve FPS sahnesindeki yerini başarılı bir şekilde aldı. Şimdilerde Valorant video oyunları endüstrisindeki en rekabetçi FPS oyunlarından biri olarak ününü devam ettiriyor.

Ayda ortalama 14 milyonun üzerinde oyuncuyu bir araya getiren Valorant resmi olarak bir yaşına girerken, Riot haziran ayı boyunca bir dizi içeriğin yer alacağı 'Valorant 1. Yıl Etkinliğini' duyurdu. Valorant 1. Yıl Etkinlikleri, oyuncuların katılabileceği etkinliklerin yanı sıra, oyundan benzersiz ganimetler elde etme fırsatlarıyla da dolu olacak.

%2 bonus fırsatıyla Valorant Point (VP) satın al >>


Valorant 1. Yıl Etkinliklerinde neler var?

  • İyiliği Paylaş Paketi

2-7 Haziran tarihleri arasında Valorant oyuncuları,  OY VER: İyiliği Paylaş Paketi adresini ziyaret ederek tercih ettiği içeriklere oy verecek. İyiliği Paylaş Paketinde topluluk tarafından seçilen yan silahlar, SMG'ler/av tüfeği, keskin nişancı/makineli tüfek ve tüfekler için birer tane olmak üzere dört kozmetik ürün bulunacak. Kazanan kaplama setleri 16 Haziran'da açıklanacak.

22 Haziran-8 Temmuz tarihleri arasında İyiliği Paylaş Paketi'ni satın alıma sunulacak ve paketteki silah kaplamalarından elde edilen gelirlerin %50'si ve aksesuarlardan elde edilen gelirlerin %100 Riot Games ve Impact Assets işbirliği ile Social Impact Fund'a (Toplumsal Etki Fonu') katkıda bulunmaya yardımcı olacak.

  • Valorant Gece Pazarı

Valorant silah görünümlerinde büyük indirimler elde etmenin en iyi yollarından biri olan Gece Pazarı 1. Yıl etkinlikleri ile oyuna geri dönüyor. Gece Pazarında hangi teklifleri alacağınızı görmek için oyun içindeki Mağaza sekmesine göz atabilirsiniz. Valorant Gece Pazarı Nedir?

  • Oyuncu Kartları

Valorant topluluğu, 6 Haziran'dan itibaren farklı yöntemlerle üç (3) sınırlı sayıda YR1 Oyuncu Kartı toplama fırsatına sahip olacak. Her bir oyuncu kartı ilk üç bölümü kutlayacak. Bölüm 1'in oyuncu kartı 9 Haziran'da bir drop ile gelecek ve bu kartı elde etmek için oyuncuların gözlerini dört açması gerekiyor. Bölüm 2'nin oyuncu kartı, 14 Haziran'da Prime Gaming Drop ile alınabilecek. Bölüm 3'ün kartı ise, YR1 Etkinlik Biletine dahil edilecek.

  •  Topluluk Savaş Bileti

Her küresel bölgeden oyuncular spreyler, silah arkadaşları ve o bölgeyi en iyi yansıtan unvanlar gibi benzersiz bir öğeye oy verecek. Oylama 13 Haziran'dan itibaren yerel olarak yapılacak ve en çok oy alan aksesuarlar, 4. Bölümde çıkacak olan Topluluk Savaş Bileti'nde yer alacak. Oylamanın nasıl sağlanacağını görmek için bölgenizdeki Valorant hesaplarını kontrol edebilirsiniz.

  • WWFEST

Riot, Ocak ayında gerçekleşen WWFEST'ini 25 Haziran'daki YR1 Etkinliği için başka bir deneysel müzik ve sanat festivali ile takip edecek. Dünyanın her yerinden sanatçılar bu yıl WWFEST'e katılacak.

  •  YR1 Etkinlik Geçişi

Oyuncuların yeni ödüllerin kilidini açabileceği, benzersiz içeriğe sahip olan YR1 Etkinlik Geçişi yer alıyor. Valorant'ın ilk doğum gününü kutlamak için Riot, her oyuncuya YR1 için ücretsiz bir Etkinlik Bileti verecek. Sadece yedi seviyeden oluşacak, ancak her biri geçişte seviye atladıkça özel YR1 eşyalarının kilidini açacak. Yedi seviyeli YR1 etkinlik bileti 22 Haziran'da geliyor.

  • Kadro Takviyesi

22 Haziran'dan 26 Temmuz'a kadar oyuncular, arkadaşlarıyla oynadıkları için bir XP takviyesi ile ödüllendirilecek. Bir veya daha fazla arkadaşla oynamak, takım için XP takviyesinin etkisini artıracak. Riot, Valorant oyuncularını Kadro Takviyesi XP ödülleriyle arkadaş edinmeye ve birlikte sıralamaya girmeye teşvik ediyor. Gümrük hariç herhangi bir mod, kaç arkadaşınızla sıraya girdiğinize bağlı olarak size daha fazla XP verecektir. Oyuncular 22 Haziran'dan 26 Temmuz'a kadar, yerel yama sürümüne bağlı olarak, ikili takım için %8, üç kişilik takım için %12, dört kişilik takım için %16 ve tam takım için %20 fazladan DP elde edebilecek.

  •  YR1 Etkinlik Bölüm 3 Canlı Yayını

Valorant'ın ilk yılını tamamlamak ve Bölüm 3'ü başlatmak için bir Riot geliştirici paneli, Rekabetçi, Temsilciler ve Premium İçerik ekiplerinden kişileri ikinci yılın mağazada neler olabileceğini görmek için bir araya getirecek. YR1 Etkinlik Bölüm 3 Canlı Yayını 21 Haziran'da saat 10:00 PST / 13:00 EST'de Twitch'de yayımlanacak.

  • Valorant Hesap Seviyelendirme

Valorant yakında oyunculara oyundaki zamanınızı ölçmek, tanımak ve ödüllendirmek adına somut bir yol sağlamak için hesap seviyelerine sahip olacak. 

  •  Valorant Kısım 2 Bölüm 3 Yeni Ajan

Valorant'a gelecek olan Ajan 16 için net bir bilgi olmasa da yeni bir bölüm, ufukta yeni bir Ajan olduğu beklentisini oluşturuyor.

Diğer Haberler