Size daha iyi hizmet verebilmek amacıyla kişisel verilerinizi mevzuata uygun olarak Çerezler aracılığıyla kaydedip işliyoruz. Ayrıntılı bilgiye Çerez Politikası ’ndan ulaşabilirsiniz.

TAKTİK SAVAŞLARI'NA DERECELİ SİSTEMİ GELİYOR!

Taktik Savaşları'na büyük güncelleme ile dereceli sistemi geliyor!

Çıktığı ilk günden bu yana LoL'cülerin büyük beğenisini toplayan Taktik Savaşları, 1 haftalık süreçte rekor seviyede izlenip, oynandı. Çok sayıda Türk yayıncının da Taktik Savaşları'nı oynaması da oyuncuların beklentilerini yükseltti. Riot Games'in açıklamasına göre 9.14 yamasında Taktik Savaşları'na dereceli sistemi gelecek! 


Dereceli sisteminin yanı sıra açıklamada Taktik Savaşları'na gelecek olan diğer değişikliklerden de bahsedildi:

  • 9.13 Yaması'nın bitimine sayılı günler kala, oyuna hızlı ayarlamalar ve dengelemeler gelecek,
  • Garen, Yasuo, Morellonamikon, Kennen gibi şampiyonların ve tüm birimlerin çıkma ihtimali ve çok fazla şampiyonda ayarlamalara gidilecek.

9.14 yamasının gelmesiyle beraber dereceli sistemin geleceğini müjdeleyen Riot Games, ilk sezonun adının “Beta Sezonu” olacağını duyurdu. Beta Sezonu sayesinde Sihirdarlar, Taktik Savaşları modunda kendilerini gösterip, üst sıralara oynayabilecek. Dereceli sistemde puan almak için ilk 4’e girmenin yeterli olması, oyuncuların deneyim kazandıkça taktiklerini değiştirmesine sebep olabilir.

Taktik Savaşları moduna yeni şampiyon geliyor!

Beta Sezonu’nun gelmesiyle birlikte, Taktik Savaşları’na yeni bir şampiyon da gelecek: Korsan Büyücü Twisted Fate! 


Önümüzdeki yamalarda LoL'e büyük yeniliklerin geleceği de müjdelendi!

Gelecek olan yamalardaki değişikliklerden de bahseden Riot Games, 3 ay boyunca gelecek yamalarda büyük eklentiler olacağını, bunun neticesinde 3 ay sonra gerçekleşmesi beklenen sezon sonuyla birlikte, Taktik Savaşları’nın seyrinin tamamen değişeceğini söyledi.

Gelmesi planlanan değişiklikler şu şekilde;

1- Eşya düşürme şansı artıyor!

Rastgele eşya düşme sisteminden memnun olduğunu fakat eşya düşme şansının az olduğunu belirten Riot Games, bu yüzden eşya düşme şansının artırılacağını duyurdu. Ayrıca şampiyon, altın ve XP konusunda da çeşitli değişiklik yapılacak.


2- Arayüz güncelleniyor!

Şampiyon ve eşya arayüzünün zayıf olduğundan bahseden Riot Games, bu arayüze çeşitli eklemeler ve daha fazla bilgi konulacağını aktardı.


3- TS Modu oynadığında XP ve ödüller gelecek!

Bu konuda da çalışmaları olduğundan bahseden firma, ödül ve görev konusunda çeşitli planlarının olduğunu bildirdi.

4- Oyuncu hasarı ve eşyaların çalışma prensibi düzeltilecek!

Son olarak oyuncu hasarı ve eşyalar konusunda da çalışmalarının olduğunu söyleyen Riot Games, beta aşamasında bu konuların düzeltileceğini söyledi.

Diğer Haberler