Size daha iyi hizmet verebilmek amacıyla kişisel verilerinizi mevzuata uygun olarak Çerezler aracılığıyla kaydedip işliyoruz. Ayrıntılı bilgiye Çerez Politikası ’ndan ulaşabilirsiniz.

STEAM'DE BAHAR TEMİZLİĞİ ETKİNLİĞİ

Steam bu yıl farklı bir etkinliğe imza atarak oyuncuların Steam hesaplarını düzenlemeleri için bir etkinlik başlattı: Steam Bahar Temizliği

Perdigital.com farkıyla %2 Bonus avantajıyla Steam Cüzdan Kodu satın al >>


24-28 Mayıs tarihleri arasında gerçekleşecek etkinlikte, oyuncuların kütüphanelerini temizlemesi ve yeni oyunlar keşfedilmesi teşvik ediliyor.

Ayrıca, Steam kütüphanelerindeki seçili oyunları veya 28 Mayıs'a kadar belirlenmiş ücretsiz oyunları oynayan oyuncular Steam profillerine yeni rozetler ekleyebilecek. 

Steam, oyuncuların profillerine yeni rozetler ekleyebilmeleri için Bahar Temizliği Etkinliği boyunca onlara yeni görevler veriyor. 

Örneğin Günlük Görevler diye adlandırılan bu görevler bütününde "Hızlı Temizlik", "Sıkma Devri" ve "Biriken Oyunları Temizleyin" adında 3 görev var.

Günlük Görevler'in yanında ek olarak Projeler diye adlandırılan ve tamamlandığında "Nostalji", "Güvenilir Arkadaş", ya da "En Güzel Günler" rozetlerini kazandıran bir uygulama daha mevcut. 

Steam'de Bahar Temizliği Etkinliği süresince yani 28 Mayıs Pazartesi saat 20:00'ye kadar aşağıdaki oyunlar ücretsiz!




Diğer Haberler