Size daha iyi hizmet verebilmek amacıyla kişisel verilerinizi mevzuata uygun olarak Çerezler aracılığıyla kaydedip işliyoruz. Ayrıntılı bilgiye Çerez Politikası ’ndan ulaşabilirsiniz.

Steam Yaz İndirimleri'nde Geri Sayım Başladı!

Peki herkesin sorduğu "Steam yaz indirimleri ne zaman başlayacak" "Nereden Steam cüzdan yükleyecek bu çocuklar?" sorularının cevabı ne? İlk sorunun cevabını hemen internete sızdırılan bilgilere göz atıyor ve sizlere açıklıyoruz. Haziran sonlarında başlayacak indirimler, Temmuz başında bitecek gibi gözüküyor. Açıkçası her sene benzer tarihlerde başlayan indirimler hiç birbirini tutan tarihlere denk gelmiyor. Bu senenin tarihi ise 23 Haziran - 4 Temmuz olarak belirlenmiş olabilir. Olabilir diyoruz çünkü net bir bilgi ve haber Steam'den henüz açıklanmadı. Onun yerine, dikkatli kullanıcılar tarafından takip edilen ve geçtiğimiz sezonki indirimleri de sızdıran bir forum kullanıcısı bu sene için de benzer bir sızıntı yaptı.

Steam'in 2015 sonuna kadar piyasaya çıkan oyunlarda %90'lara varan indirimler yapacağına inancımız tam, çünkü 2015 yaz indirimlerinde de 2014 senesindeki oyunlarda çılgın indirimler yakalamıştık. Şimdilerde piyasada yer alan oyunların da %30'larda bir indirimle yaz sezonunda Steam indirim çılgınlığında yerini alacağına kesin gözüyle bakıyoruz. Hatta gözlerimiz tamamen bu indirimlerde diyebiliriz, o nedenle de cüzdanları hazır etmek lazım, özellikle okul kapanışlarında gelecek takdir ve teşekkürlerin Steam hesabınızda oyun olarak geri dönmesi de sanıyoruz ki herkesi mutlu edecektir!

"Son soru ne oldu?" diye sorular gelmiş, onun için de sizleri bu haberi okuduğunuz sitenin üye girişi bölümüne yönlendiriyoruz, Perdigital ile Steam Cüzdan almanın en kolay 1 yolu var, üye olup hesabınıza bakiye yüklemek, sonrası çocuk oyuncağı!

Diğer Haberler