Size daha iyi hizmet verebilmek amacıyla kişisel verilerinizi mevzuata uygun olarak Çerezler aracılığıyla kaydedip işliyoruz. Ayrıntılı bilgiye Çerez Politikası ’ndan ulaşabilirsiniz.

2022 STEAM SONBAHAR İNDİRİMLERİ SONA ERDİ!

Yılın dört büyük Steam indirimlerinden biri olan 2022 Steam Sonbahar İndirimleri, bir diğer adıyla Steam Black Friday İndirimleri, 29 Kasım saat 23:00'te sona erdi.

Tüm oyunseverlerin hatırlayacağı üzere, 2022 Steam Sonbahar İndirimleri 22 Kasım'da başlamıştı. Yüzlerce oyunun indirime girdiği etkinlikte, binlerce oyunsever indirimlerden faydalandı. Şimdi geriye sadece bir indirim kampanyası kaldı, 2022 yılının son indirim kampanyası olan Steam Kış İndirimleri'nin 22 Aralık saat 21.00 itibariyle başlaması ve 5 Ocak'a kadar devam etmesi bekleniyor.

İndirimli sunulan yüzlerce oyunun yanı sıra Steam Sonbahar İndirimleri ile birlikte Steam Ödülleri oylaması da başlatılmıştı. Steam'in yıl sonu listesinde hangi oyunların yer alacağının belirlenmesi için, kullanıcılar geçen yılki favori oyunlarını aday gösterebiliyor ve bu oyunlara birkaç farklı kategoride oy verebiliyor.

Steam Cüzdan Kodu satın al >>

Diğer Haberler