Size daha iyi hizmet verebilmek amacıyla kişisel verilerinizi mevzuata uygun olarak Çerezler aracılığıyla kaydedip işliyoruz. Ayrıntılı bilgiye Çerez Politikası ’ndan ulaşabilirsiniz.

STEAM DİJİTAL MASA ÜSTÜ FESTİVALİ NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

Steam ikinci kez düzenleyeceği Steam Dijital Masaüstü Festivali tarihlerini duyurdu. Bu sene 21-25 Ekim 2021 tarihleri arasında gerçekleşecek olan Steam Dijital Masaüstü Festivali RPG oyunlarına odaklanıyor.

Steam Cüzdan Kodu satın al >>

Oyun geliştiricilerinin ve yayıncıların küresel bir kitleye ulaşabilmesi adına Steam tarafından kurulan Steamworks platformu, 2021 Steam Dijital Masaüstü Festivali'ne katılmaya uygun ürünlerin başvurularını 23 Ekim 2021 tarihine kadar kabul etti.

Steam Dijital Masaüstü Festivali'ni buradan takip edebilirsiniz.

Steam Dijital Masaüstü Festivali programında neler var?

Festival boyunca bir dizi panel, oturum ve canlı yayınlar yapılacak. Steam Dijital Masaüstü Festivali'nde bu yıl yer alan etkinliklerde masa oyunları, kart oyunları ve diğer masa üstü teklifleri barındırıyor.

  • Disco Elysium tasarımcısı ve yazarı Robert Kurvitz ile bir saatlik sohbet
  • Larian Studios ile Baldur's Gate 3 gösterisi
  • World of Darkness Goes Digital adıyla Paradox Interactive konuşması

Festivalde Disco Elysium ve Divinity: Original Sin 2 gibi masa üstü rol yapma oyunlarından ilham alan popüler bilgisayar RPG'lerinin yanı sıra Talisman ve Gloomhaven gibi masa oyunlarının doğrudan dijital uyarlamaları da yer alacak. Ayrıca dijital kart oyunu Fights in Tight Spaces, Thronebreaker ve The Witcher kart oyunu da programda olacak.

Steam tarafından yayımlanan Steam Dijital Masaüstü Festivali tanıtım videosuna buradan erişebilirsiniz.

Dijital masa üstü oyunu nedir?

Dijital masa üstü oyunu, kart oyunları, masa oyunları ve rol yapma oyunları da dahil olmak üzere fiziksel masa oyunlarına benzer bir oynanışa sahip video oyunlarını kapsayan bir video oyunu türüdür. Mevcut fiziksel oyunların video oyunlarına uyarlandığı dijital masa oyunları, masa üstü oyun mekaniği kullanan tamamen dijital oyunlar yer aldığı gibi kullanıcıların çeşitli oyun parçalarından masa üstü oyunlarını yeniden oluşturmasına olanak tanıyan masa üstü oyun simülatörleri de bulunur.

    Popüler bazı dijital masa üstü oyunları: 

    2021 yılında düzenlenecek diğer Steam İndirim kampanyalarına ait tüm tarihler için; Steam İndirimleri 2021

    Haftalık Steam indirimlerini incelemek için; Bu hafta Steam'de indirimli oyunlar hangileri?

    Diğer Haberler