Size daha iyi hizmet verebilmek amacıyla kişisel verilerinizi mevzuata uygun olarak Çerezler aracılığıyla kaydedip işliyoruz. Ayrıntılı bilgiye Çerez Politikası ’ndan ulaşabilirsiniz.

STEAM CADILAR BAYRAMI İNDİRİMLERİ BAŞLIYOR!

Oyuncuların heyecanla beklediği Steam Cadılar Bayramı İndirimi 28 Ekim Cuma günü 20.00'da başlıyor!

Birbirinden farklı pek çok Steam oyununa, %80'lere kadar varması beklenen indirim oranlarıyla sahip olabileceksiniz. Steam Halloween indirimlerinin bitiş tarihi ise; 31 Ekim 20.00. Hem yeni çıkan oyunlar hem de daha önce almayı düşündüğünüz ama kaçırdığınız oyunları indirimli ve özel fiyatlarla bulabileceğiniz bu indirim çılgınlığından anında yararlanabilmek için Perdigital bakiyenizi dolu tutmakta fayda var.

Şimdi gelelim Perdigital'in özel fırsatlarına:

Perdigital, Steam cüzdan kodu alışverişlerinde %2 oranında bir bonus uyguluyor. Örneğin Perdigital'den 50 TL'lik Steam cüzdan kodu satın alırsanız, bu alışveriş karşılığında 1 TL Perdigital Bonus kazanıyor ve bu bonusu dilediğiniz bir Perdigital alışverişinde kullanabiliyorsunuz.  Ayrıca Perdigital'e yapacağınız 50 TL ve üzeri bakiye yükleme işlemlerinde, kredi kartınıza 12 taksit imkanı da mevcut. Tüm bu avantajlara ek olarak; HOPİ'lilere de özel bir haberimiz var! 20 TL ve üzeri alışverişlerinizi HOPİ paracıklarınızla yapabilirsiniz. Son olarak, 31 Ekim 23:59'a kadar Perdigital.com'dan yapacağınız Steam cüzdan kodu alışverişinize, 5 TL'lik yemeksepeti kuponu hediye! Kampanyanın detaylarına ulaşmak için tıklayın.

Steam'in bu seneki Cadılar Bayramı indirimlerini, Perdigital'in birbirinden avantajlı fırsatlarıyla birleştirerek hem Steam'de hem Perdigital'de kazançlı çıkabilirsiniz! Hemen Steam cüzdan kodu satın almak için tıklayın.

Diğer Haberler