Size daha iyi hizmet verebilmek amacıyla kişisel verilerinizi mevzuata uygun olarak Çerezler aracılığıyla kaydedip işliyoruz. Ayrıntılı bilgiye Çerez Politikası ’ndan ulaşabilirsiniz.

STEAM BLACK FRIDAY İNDİRİMLERİNDE 50 TL'NİN ALTINA DÜŞEN 5 OYUN!

Black Friday için yaptığı dev indirimlerle kullanıcılarının yüzünü güldüren Steam’in indirimlerinden yararlanmanız için sadece son iki gününüz kaldı. Steam Black Friday indirimleri yarın akşam 21.00’de sona eriyor! Perdigital olarak, bu indirimlerden yararlanmanız için Steam’de 50 TL’nin altında olan muhteşem oyunları derledik. Buyurun listeye bir göz atın, oyun oynamanın keyfini doyasıya çıkarın.

Bu muhteşem oyunları hemen deneyimlemek için Steam Cüzdan Kodu satın al >>

The Forest


Hayatta Kalma/Korku türünde kurgulanan The Forest, Steam’in en çok satanlar listesinde hep üst sıralarda yer alıyor. Oyun, ıssız bir adada geçiyor ve içinde yerlilere karşı tek başınıza mücadele veriyorsunuz. Aslında bir uçak kazasından sağ kalıp ıssız bir adaya düşüyorsunuz, tıpkı Lost gibi. Oyunun atmosferi muhteşem; görüntüler, efektler, bitki örtüsü gerçekten muhteşem tasarlanmış. Üstelik her duyduğunuz seste sizi ürkütecek kadar da gerçekçi. Bu oyun Steam’de sadece 16,08 TL. 


Hellblade: Senua’s Sacrifice


2017 yılının parmakla gösterilen oyunlarından Hellblade: Senua's Sacrifice gerek hikayesiyle gerek atmosferiyle, gerek animasyonlarıyla harika bir oyun! Görsel ve işitsel olarak sizi tatmin edecek, baş roldeki kahraman sizi büyüleyecek. Üstelik oyunda Türkçe dil seçeneği bile mevcut. Yani bu oyunu satın alıp oynamamanız için hiçbir neden yok. Steam’deki fiyatı 36,75 TL! 


Endless Space 2


Sizi büyüleyici atmosferine hapsedip, sıra dışı bir yolculuğa çıkaracak  Endless Space 2 için uzayda geçen 4X oyunlarının en iyisi diyebiliriz. Hele ki oyunun ilk versiyonunu oynayanlar Endless Space 2’yi sakın kaçırmasın çünkü hikaye kaldığı yerden devam ediyor! Oyun Steam’de %50 indirimde yani 29,90TL! 


Northgard


Viking temalı strateji oyunu Northgard, Mart 2017 tarihinde çıktı ve sürekli geliştirilmeye devam ediyor. Strateji oyunlarını seven, klan mücadelesinde kendine güvenenler için biçilmiş kaftan. Oyunun grafikleri, animasyonları ve müzikleri de çok çok iyi. Rakip klanlara üstünlük sağlamaya çalışırken epey eğleneceksiniz. Bu oyun sadece birkaç gün için Steam’de 23,25 TL!


Counter-Strike: Global Offensive



Multiplayer oyun kavramının en iyi örneklerinden  Counter-Strike: Global Offensive, gerçekçi silahlar ve takım oyununu aynı potada eritiyor. Fazla söze gerek yok, Counter-Strike tutkunları Steam’deki %33 indirimi kaçırmamalı diye düşünüyoruz. CS: GO oyunu şimdi Steam’de 16,08 TL! Siz de uygun fiyata bu ürüne sahip olmak istiyorsanız, %2 bonus avantajından da yararlanarak Steam Cüzdan Kodu satın alın >>


Steam'de %50 indirimde olan 5 oyun!

Neredeyse tüm kullanıcılar tarafından olumlu yorumlanan ve çok beğenilen, Steam Black Friday kampanyasında %50 ve üzeri indirimlerle satın alabileceğiniz diğer oyunlar ise şöyle:

1-     Doom %50 indirimle 66,50 TL! 


2-     Grand Theft Auto V %50 indirimle 89,50 TL! 


3-     Watch_Dogs® 2 %66 indirimle 71,06 TL! 


4-     TEKKEN 7 %50 indirimle 74,50 TL! 


5-     Tom Clancy's Ghost Recon® Wildlands %50 indirimle 104,50 TL! 

Diğer Haberler