Size daha iyi hizmet verebilmek amacıyla kişisel verilerinizi mevzuata uygun olarak Çerezler aracılığıyla kaydedip işliyoruz. Ayrıntılı bilgiye Çerez Politikası ’ndan ulaşabilirsiniz.

STEAM ALTIN HAFTA İNDİRİMLERİ BAŞLADI!

Steam'in bu ay düzenlenen büyük indirim kampanyası, Japon yerlilerinin "Altın Hafta" olarak adlandırdığı (Golden Week) ve birçok önemli Japon tatilini içeren bir haftada gerçekleşiyor. Steam'in Altın Hafta indirimleri 29 Nisan 2021 saat 20:00'de başladı ve 6 Mayıs 2021 saat 20:00'ye kadar devam edecek!

Steam Altın Hafta indirimlerini kaçırma, hemen Steam Cüzdan Kodu satın al >>

Japonya'da Altın Hafta, 29 Nisan'daki İmparatorun Doğum Günü ile başlayıp 5 Mayıs'taki Çocuk Bayramı ile biten zaman aralığını kapsıyor. Steam, Altın Hafta boyunca belirlenen birçok Japon oyununa odaklanarak; Steam'de Japon stüdyoları tarafından geliştirilen oyunların ve serilerin fiyatlarını düşüren bir indirim kampanyası düzenliyor.

Oyuncuların özlem duyduğu bir oyunu satın almak için indirim dönemlerini beklediği aşikar. Bu sebeple, 29 Nisan - 6 Mayıs tarihleri arasında gerçekleşen Steam Altın Hafta İndirimleri, Japon yapımı oyunların tutkunu olanlara ilaç gibi gelecek!

Steam Altın Hafta İndirimleri, Japon yapımı oyunlar için en iyi indirimleri yakalamak adına iyi bir fırsat sunuyor. Geçen yıl Steam Altın Hafta İndirimleri'nde, Final Fantasy ve Yakuza oyunları, Monster Hunter World, Valkyria Chronicles, Ace Combat 7 ve Danganronpa Trigger Happy Havoc gibi oyunlar indirime girmişti.

Bu yıl Steam Altın Hafta indirimleri doğrultusunda indirime giren oyunları görmek için tıklayın.

2021 yılında gerçekleşecek diğer indirim kampanyalarını incelemek için tıklayın. 

Diğer Haberler