Size daha iyi hizmet verebilmek amacıyla kişisel verilerinizi mevzuata uygun olarak Çerezler aracılığıyla kaydedip işliyoruz. Ayrıntılı bilgiye Çerez Politikası ’ndan ulaşabilirsiniz.

SOULWORKER AÇIK BETA SÜRÜMÜ BAŞLADI!

Anime aksiyon MMO oyunu SoulWorker, Avrupa ve Kuzey Amerika’daki oyun severlerin erişimine açıldı.


Lion Games tarafından geliştirilen ve Gameforge firması tarafından yayınlanan anime oyun SoulWorker'ın Açık Beta Testi  başladı; Avrupa ve Kuzey Amerika’daki oyuncular da artık oyuna erişebilecek. Oyuncular, kıyamet sonrası dönemde geçen aksiyon yüklü macera oyununda hızlı dövüş tekniklerinin tadını çıkarabilecek.

SoulWorker Açık Beta Testi, resmi çıkışından önceki ilk ve son zorlu testi olacak. Gameforge firması, SoulWorker’ın son versiyonunu mükemmele ulaştırabilmek adına, oyunculardan hatara porları ve geliştirme için gerekli tavsiyeleri bekliyor. Beta süresince 4 sınıf ile oynanabilecek SoulWorker’da oyuncular, PvE, solo veya 4 kişilik gruplar halinde oyun oynayabilecekler. Açık Betaya katılacak tüm oyuncular, oyuna katkılarına teşekkür niteliğinde karakter ünvanı, kostüm veya özel kartlar gibi Özel Beta Ödülü alabilecek.

SoulWorker’ın özellikleri:

Lansmanda 4 sınıf seçeneği
Büyüleyicihikayesi ile kıyamet sonrası karanlık dönem atmosferi
Cell-shaded’ animasyonlar sayesindeoynanabilir anime özelliği
Kişiselleştirilmiş kombolarla benzersiz dövüş stilleri
4 kişilik aksiyon yüklüco-op oyun imkanı
100 zindanı aşan geniş PvE kontenti
Geniş katılımlı savaşlar için büyük PvP alanı

SoulWorker oyununu ücretsiz olarak Gameforge Client ya da Steam platformlarından oynayabilirsiniz. 

SoulWorker hakkında daha fazla bilgiye The Gameforge'un resmi web sitesinden ya da oyununun resmi FacebookTwitterYoutube ve Instagram sayfalarından erişebilirsiniz.

Diğer Haberler