Size daha iyi hizmet verebilmek amacıyla kişisel verilerinizi mevzuata uygun olarak Çerezler aracılığıyla kaydedip işliyoruz. Ayrıntılı bilgiye Çerez Politikası ’ndan ulaşabilirsiniz.

HEX: Shards of Fate:

Geliştirme 270'den fazla yeni kart getiriyor| "Cosmic Crown Showdown" yeni eSport turnuva serisi sunuyor
HEX Credit Satın Al

03.08.2016, Karlsruhe Gameforge ve Geliştirici HEX Entertainment önümüzdeki 5. kart seti olan "Herofall" ile ilgili ayrıntılar paylaşıyor. Set, HEX: Shards of Fate'yi 275 kart büyütecek ve bu yıl sonbaharda yayınlanacak. Ayrıca ilk "Cosmic Crown Showdown" turnuvası kısa süre önce gelen rütbe listesi sistemine dayanarak başlıyor.

Hadi oyunlar başlasın!

"Cosmic Crown Showdown'da" kozmik rütbesine ulaşan oyuncular karşılaşır.  İlgili oyunlara "yapım" ve "sınırlı" rütbe listelerinin en iyi 64 oyuncusu katılabilir. Eleme turu sezonu iki ay süren rütbe listesi sistemine dayanır. Ağustos sonunda katılımcılar son tur için hazır bekler. İlk "Cosmic Crown Showdown" Eylül başında gerçekleşir.

Kahramanlar ve paralı askerler

18 destansı kart, yeni kart tasarımları ve 20 yeni Şampiyon, kart kapları ve PvE kartları güncellemeyi tamamlıyor. Yeni birimlerin, eylemlerin ve kahramanların odak noktası HEX'in iki fraksiyonu arasındaki çatışma, yani Ardor ve Yeraltı Dünyası arasındaki savaş olacak.

Taktiksel açıdan da özellikler, yani belirlenmiş kart mekanizmalarında yeni imkanlar oyunda yerini alacak.                                                              

Adı:

HEX: Shards of Fate

Tür:

RPG-TCG

Platform:

Bilgisayar / Mac

Yayıncı:

Gameforge

Geliştirici:

HEX Entertainment

Yayınlanma tarihi:

2016

 

 

HEX: Shards of Fate Hakkında

HEX: Shards of Fate, bir kart koleksiyonu oyununun (TCG) zorlu stratejik planlamasını, rol yapma oyununun (RPG) zengin içerikli derinliğiyle birleştiriyor ve bu sayede yepyeni bir tür yaratıyor: RPG-TCG. HEX: Shards of Fate’in tümüyle dijital olarak düzenlenmesi, TCG hayranlarına oyun duygusunu daha da değişken ve stratejik hale getiren yeni oyun dinamikleri sunuyor. HEX: Shards of Fate bunun yanında büyük oyun dünyası ve yetenek sistemiyle birlikte PVE kampanyası gibi eşsiz RPG unsurları da barındırıyor.Oyun bu şekilde tür sınırlarını yıkıyor ve geniş kapsamlı bir taktik eğlence sunuyor.



Gameforge Hakkında

Gameforge, 20'den fazla oyun ve 450 milyondan fazla kayıtlı oyuncudan oluşan bir portföyle free-to-play kitlesel çok oyunculu çevrimiçi oyun (MMO) alanında Batı yarı kürenin lider sağlayıcısıdır. Karlsruhe merkezli şirketler grubu, 75’ten fazla ülkede oyunlarını sunuyor ve bünyesinde yaklaşık 450 çalışan barındırıyor. Portföyünde oyun sanayisinin çok sayıda tanınan isimleri yer alıyor. Bunların arasında Orcs Must Die! Unchained, HEX: Shards of Fate, gibi istemci tabanlı oyunlar, AION Free-to-Play ve TERA gibi ödül almış rol oyunları ve Avrupa'nın en başarılı MMO'su Metin2 bulunuyor. Artık rekabetçi RTS Dropzone ve aksiyon dolu anime MMORPG Soulworker oyunlarıyla kapsamlı portföyümüzü genişletiyoruz. OGame ve Ikariam gibi sevilen tarayıcı tabanlı oyunların yanı sıra gittikçe artan sayıda mobil oyun da bu bütünlüğü tamamlıyor.

Diğer Haberler