Size daha iyi hizmet verebilmek amacıyla kişisel verilerinizi mevzuata uygun olarak Çerezler aracılığıyla kaydedip işliyoruz. Ayrıntılı bilgiye Çerez Politikası ’ndan ulaşabilirsiniz.

SABOTAJ AÇIK BETA AÇILDI! SABOTAJ OYUN NEDİR?

Sabotaj Oyun nedir?

Türkiye - İstanbul merkezli oyun firması HES Games tarafından Unreal Engine 4 oyun motoru ile geliştirilen tek, en gelişmiş ve oyuncu dostu MMOFPS oyunu Sabotaj, 18 Temmuz 2020 tarihinde açık beta olarak açıldı! 

Türk oyun ve espor dünyasını geliştirme amacıyla çıkan Sabotaj’da, oyuncular oyun içi tüm kozmetiklere, silahlara, ekipmanlara Sabotaj Altınlar sayesinde sahip olabilecek. Ayrıca Sabotajın oyunculara sunduğu en önemli özellik ise herhangi bir sınırlama olmadan istenilen silahla, istenilen oyun modunda, istenildiği kadar oynanabilme şansı.

Sabotaj nasıl indirilir?

Sabotaj oyununu, https://www.sabotajoyun.com/download adresinden ücretsiz indirebilirsiniz.

Sabotaj'daki haritalar nelerdir?

Sabotaj’da Türkiye’nin çeşitli bölgelerini temsil eden ve dünya üzerindeki gerçek mekanlardan esinlenerek kurgulanmış 9 adet harita bulunmaktadır. Peri Bacaları, Fort Boyard, Kervansaray, Galata, Ofis, Liman, Petrol Platformu, Hangar, Agora olarak isimlendirilen bu haritalar farklı boyut ve oynanış özelliklerine sahiptir.

Sabotaj Altın nedir?

Sabotaj oyununda kullanılan para birimi Sabotaj Altın’dır. Oyun içindeki alışverişlerinizde kullanacağınız Sabotaj Altınlar ile silah, cephanelik, ekipman vb. eşyaları satın alabilirsiniz.

%10 bonus fırsatıyla Sabotaj Altın satın al >>

Diğer Haberler