Size daha iyi hizmet verebilmek amacıyla kişisel verilerinizi mevzuata uygun olarak Çerezler aracılığıyla kaydedip işliyoruz. Ayrıntılı bilgiye Çerez Politikası ’ndan ulaşabilirsiniz.

ÜCRETSİZ ÇOK OYUNCULU NİŞANCI OYUNU ROCKSHOT, ARTIK TÜRKÇE!

Geçtiğimiz aylarda, Gameforge şirketinin Steam’de ücretsiz olarak yayınladığı ve henüz erken erişimde olan oyun RockShot, İngilizce ve Almanca dil desteğinden sonra Türkçe, Fransızca ve Lehçe dil desteği de sunmaya başladı.


Oyunun yayıncısı Gameforge, geliştiricisi ise Soleil şirketleri. Steam’de erken erişime gireli henüz 1 ay olan oyun, hızlı güncellemeleri ile oyunculara çılgın oyun modları, sıra dışı silahlar ve savaş alanında saf anarşi ile eşsiz bir eğlence vaat ediyor. Yayıncı Gameforge yaptığı açıklamada, sofistike Türk toplumuna çok güvendiklerini ve Türk oyuncuların RockShot’a olumlu geri bildirimlerde bulunacağını ifade etti.

RockShot’ın lasman tarihinden itibaren oyuna birçok harita, yeni silahlar, ücretsiz yükseltmeler, birçok etkinlik modu ve hediyeler de eklendi.

Dolayısıyla oyuna şu ana kadar aşağıdaki özellikler geliştirildi ve çok yakında oyuna eklenmiş olacak:

Yeni haritalar: Eski Egemenlik, Acemi Birliği, Donanma Üssü ve Rocky Dağları

2018 Dünya Kupası için kostüm içeriği

Yeni günlük giriş ve görev ödülleri

Yeni etkinlik modu: Close Quarters

Mod seçimi: Drill, RAID ve Etkinlikler

Genişletilmiş dil desteği: İngilizce, Almanca, Fransızca, Lehçe ve Türkçe

Geçmişteki güncellemeler ile sunucuların bağlantı sorunları düzeltildi ve eleştirilen "Pay to Win" içeriği kaldırdı ve iade edildi. RockShot’ın odak noktası, oyuncular oyunda ilerleyerek isteğe bağlı kozmetik ürünlere sahip olabilecekler. 

RockShot'ı buradan inceleyebilir ve ücretsiz olarak indirebilirsiniz. 

Oyun hakkındaki güncel gelişmelerden haberdar olmak için RockShot'ı Twitter ve Facebook'tan takip edebilir, ayrıca oyun yayınları için de Twitch ve YouTube kanallarını takibe alabilirsiniz.

Diğer Haberler