Size daha iyi hizmet verebilmek amacıyla kişisel verilerinizi mevzuata uygun olarak Çerezler aracılığıyla kaydedip işliyoruz. Ayrıntılı bilgiye Çerez Politikası ’ndan ulaşabilirsiniz.

RED BULL M.E.O. 3. SEZONU PUBG MOBILE TURNUVASINDA
OFFLINE ELEME 4 TEMMUZ'DA!

Red Bull M.E.O. 3. Sezonu, sıra dışı bir offline PUBG Mobile etkinliği ile karşınızda!

Avrupa ve Anadolu Yakası katılımcıları, kendi arabalarıyla Red Bull'un etkinliğe özel hazırladığı feribota binecekler ve İstanbul Boğazı'nda Red Bull M.E.O 3. Sezonu PUBG Mobile Turnuvası Türkiye Finali'nde yer almak için kıyasıya mücadele edecekler. Turnuvaya katılan takımların her bir oyuncusuna Perdigital'den PUBG Mobile UC hediye edilecek! Ayrıca offline eleme maçları Red Bull Türkiye Twitch Kanalı'ndan canlı yayınlanacak.

OFFLINE ELEMEYE HEMEN BAŞVUR

Toplamda 16 takımın squad modunda mücadele edeceği offline elemede takımlar; Avrupa ve Anadolu Yakası olarak 2'ye ayrılacak. Her yakanın 8 takımı 3 maç gerçekleştirecek ve toplanan puanlar Avrupa ve Anadolu Yakası takımlarının toplam puanını belirleyecek. Kazanan yakada, puan tablosunda en yukarıda olan ilk 2 takım M.E.O. Türkiye Finalleri’ne doğrudan katılma hakkına sahip olurken; kaybeden yakanın en çok puan alan takımı da Türkiye Finalleri’ne götüren son biletin sahibi olacak. Türkiye finalinin kazananı ise Red Bull M.E.O.’nun Dünya Finali’nde ülkemizi temsil edecek.

Offline Eleme Etkinlik Kuralları:

Offline etkinliğe katılabilmek için takımların her oyuncusunun aşağıdaki koşulları sağlaması gerekmektedir. 

  • Takımın her oyuncusu 18 yaşından büyük olmalı ve İstanbul’da ikamet ediyor olmalı,
  • Etkinliğe her oyuncu kendi arabasıyla katılmalı. (Arabada ya sadece mücadele edecek kişi ya da en fazla aileden refakat edecek bir kişinin olması gerekiyor)

Diğer Haberler