Size daha iyi hizmet verebilmek amacıyla kişisel verilerinizi mevzuata uygun olarak Çerezler aracılığıyla kaydedip işliyoruz. Ayrıntılı bilgiye Çerez Politikası ’ndan ulaşabilirsiniz.

PUBG MOBILE'IN YENİ HARİTASI AKIBET

Popüler hayatta kalma oyunu PUBG Mobile için uzun zamandır oyuncular yeni bir haritanın oyuna eklenmesini bekliyorlardı. Oyuncuların meraklı bekleyişini geçtiğimiz günlerde yayınlanan 1.8 güncellemesi ile oyuna eklenen Akıbet haritası ile son buldu. Son güncelleme ile oyuncular klasik modda diledikleri zaman Akıbet haritasında oynayabilecekler.

%2 bonus fırsatıyla PUBG Mobile UC satın al >>


Oyuncular tarafından genel hatları ile PUBG Mobile’ın eski haritalarından Livik’e benzer bulunan yeni harita Akıbet’in Livik haritasından farklı birkaç özelliği bulunuyor. Bu özelliklerden en dikkat çekici olanı Çağrı Kulesi diyebiliriz.

Yeni harita Akıbet’in bir diğer göze çarpan özelliği ise Hava Hattı. Bu özellik ile oyuncular Akıbet haritasında yer alan ray sistemini kullanabilecekler. Ayrıca bu özellikler dışında Akıbet haritasında hava durumu dinamik olarak değişmekte.

Akıbet haritasının sahip olduğu diğer özellikler şu şekilde;

  1. Yeni harita Akıbet ile oyuncuların düşmanlarını bulmasını kolaylaştırmak amacıyla yerleşim bölgesinin büyüklüğü ile oyun alanının yoğunluğu azaltıldı.
  2. Bir sonraki oyun alanına oyuncuların daha rahat girebilmesi için yeni harita Akıbet’e hava hattı eklendi.
  3. Saf dışı kaldıktan sonra savaş alanına dönebilmeleri adına her bir oyuncuya tek seferlik şans veren çağırma sistemi yeni harita Akıbet’e eklendi.

Diğer Haberler