Size daha iyi hizmet verebilmek amacıyla kişisel verilerinizi mevzuata uygun olarak Çerezler aracılığıyla kaydedip işliyoruz. Ayrıntılı bilgiye Çerez Politikası ’ndan ulaşabilirsiniz.

PUBG: NEW STATE İÇİN IOS KAYITLARI BAŞLADI!

PUBG Mobile’ın yeni sürümü olan PUBG: New State resmi olarak duyurulmuştu. Üstün grafiklere ve 2051 yılında geçeceği açıklanan oyun, resmi olarak duyurulduğu tarihten beri 20 milyondan fazla ön kayıt sayısına ulaştı.

Perdigital.com'dan %2 bonus fırsatıyla PUBG Mobile UC satın al >>


İlk olarak Şubat 2021 tarihinde isminden söz edilen PUBG New State için sızan bilgilere baktığımızda,  oyunun hem oynanış mekaniklerinin hem de grafiklerinin oldukça gelişmiş olacağı, yeni silah, araç ve drone teknolojilerinin oyunda yer alacağı dikkat çeken bilgiler arasında. Ayrıca, Troi isimli yeni bir harita da oyuncuların karşına çıkacak.

PUBG: New State hakkında detaylı bilgiye buradaki yazımız üzerinden ulaşabilirsiniz.

Oyunun yapımcısı Krafton, Haziran 2021’de Alfa testleri sonrasında PUBG: New State’in Google Play Store ‘da 20 milyon fazla ön kayıt sayısına ulaşıldığını açıkladı.

Ek olarak Krafton, PUBG: New State iOS ön kayıtlarının Ağustos 2021’de başlayacağını duyurdu. Yani iOS kullanıcısı oyuncular, 19 Ağustos'tan itibaren PUBG: New State için ön kayıt yapabilecekler. 

Diğer Haberler